nevim myslim ze kdo chce jezdit rychle a mít dobre zrychlení at si vezme benzina a kdyz nikdo nekam nespecha a stačí mu normalni jizda a nechce moc utratit za pohone hmoty at volí td nebo tds a myslim ze i s temito motory se dá dobře švihat ,ale horši je kdyz chce nekdo závodit a chce co nejvíc ušetřit na palivu ...
Ja se treba budu brzo mé 524ky TD zbavovat je to muj první a poslední diesel raději preferuji živější jizdu a asi zvolím zase znovu benzináčka 520/110kw,ale bral bych klidne i nejakou 530 nebo 535tku..ale co me tesi u 524ky ze mi nedrancuje peněženku co se tyka doplnovaní paliva
Maxiczech píše:Jo sorry.. je to tak. Je na kažém pro jakou značku a motor se rozhodne, nicméně pořizovat pětkovou řadu na závodění mi přijde lehce ujeté. Pokud mu jde o zrychení z 0 na 100, tak to bude nějakej sporťák. Doporučuji BMW 330Ci. Slušná smažba..
Tak to jsi mě trochu nepochopil. Nebylo tady ani slovo o závodění. Jen mě zajímalo jak to zrychluje. Jen z toho důvodu, že jsem teď měl možnost jet s tou omegou co jsem už psal, a jela jak nějaká fakt došlá 1,9 diesel ve felicii. Teď vím, že ta omega musel být totálně v háji, jelikož ty videa co jsem viděl, mě v tom přesvědčili. Kdybych chtěl závodit, budu řešit jiný motor a kastli. Navíc už takové auto mám Nejdřív si přečti pořádně první příspěvek, než tu začneš hustit.
toho kokůtka vůbec neřeš, on tu furt mele takovy sračky, ten nick si dobře zapamatuj, jestě o něm uslyšíš . TDSo v pětce jede velice hezky, není to žadnej zavodak ale v provozu je to nadpruměrny auto a většinu běžnych aut s klidem pojede. doporučuju hledat kousek s dobrym motorem, potom načipovat a lítáš jak kral.
viz moje byvaly TDS: http://www.youtube.com/watch?v=wrw_UZ113wg