Ja se treba budu brzo mé 524ky TD zbavovat je to muj první a poslední diesel raději preferuji živější jizdu a asi zvolím zase znovu benzináčka 520/110kw,ale bral bych klidne i nejakou 530 nebo 535tku..ale co me tesi u 524ky ze mi nedrancuje peněženku co se tyka doplnovaní paliva
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupit pětku?
-
gas71
- Klubové ID: 2183
- Kontaktovat uživatele:
nevim myslim ze kdo chce jezdit rychle a mít dobre zrychlení at si vezme benzina a kdyz nikdo nekam nespecha a stačí mu normalni jizda a nechce moc utratit za pohone hmoty at volí td nebo tds a myslim ze i s temito motory se dá dobře švihat ,ale horši je kdyz chce nekdo závodit a chce co nejvíc ušetřit na palivu
...
Ja se treba budu brzo mé 524ky TD zbavovat je to muj první a poslední diesel raději preferuji živější jizdu a asi zvolím zase znovu benzináčka 520/110kw,ale bral bych klidne i nejakou 530 nebo 535tku..ale co me tesi u 524ky ze mi nedrancuje peněženku co se tyka doplnovaní paliva
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
toho kokůtka vůbec neřeš, on tu furt mele takovy sračky, ten nick si dobře zapamatuj, jestě o něm uslyšíštom28 píše:Tak to jsi mě trochu nepochopil. Nebylo tady ani slovo o závodění. Jen mě zajímalo jak to zrychluje. Jen z toho důvodu, že jsem teď měl možnost jet s tou omegou co jsem už psal, a jela jak nějaká fakt došlá 1,9 diesel ve felicii. Teď vím, že ta omega musel být totálně v háji, jelikož ty videa co jsem viděl, mě v tom přesvědčili.Maxiczech píše:Jo sorry.. je to tak.Je na kažém pro jakou značku a motor se rozhodne, nicméně pořizovat pětkovou řadu na závodění mi přijde lehce ujeté. Pokud mu jde o zrychení z 0 na 100, tak to bude nějakej sporťák.
Doporučuji BMW 330Ci. Slušná smažba..
Kdybych chtěl závodit, budu řešit jiný motor a kastli. Navíc už takové auto mám
Nejdřív si přečti pořádně první příspěvek, než tu začneš hustit.
viz moje byvaly TDS: http://www.youtube.com/watch?v=wrw_UZ113wg