E34
- má zeleznou nápravu! Tudíž tam můžeš trochu víc nahřát.
- osobně jsem to nevyndaval, ale jeden silenblok nápravy mě dělal známej mechanik na druhým autě - obyčejnej mechanik a říkal že už nikdy více.
- druhej vůz dělali v BMW a za cca 3 hodky jsem odjel a to byla i geoska předku. Nahřalo se a stahlo
E39
- má hliníkovou nápravu, jen totalní idiot bude na to šahat horkem
- jelikož E39 nemám, tak jak se to tam přesně mění. dalo by se asi dohledat v TISu
jj Pivson má pravdu .. já se omlouvám, nějak jsem nepřemýšlel nad tím, že Pivson má E34 ... reagoval jsem na E39 ... u E34 autogenenm naprošto běžně, ale většinou není potřeba ... silenblok vypadne sám jen se vysekne zbytek oplechování Práce je to docela jednoduchá když je k tomu vybavení
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:jj Pivson má pravdu .. já se omlouvám, nějak jsem nepřemýšlel nad tím, že Pivson má E34 ... reagoval jsem na E39 ... u E34 autogenenm naprošto běžně, ale většinou není potřeba ... silenblok vypadne sám jen se vysekne zbytek oplechování Práce je to docela jednoduchá když je k tomu vybavení
To je uplně v pohodě, to je tím že proste nečteme to celý od začátku. Jeden o tom, a druhej o tom
stahovák lze jednoduše vyrobit s trubky a kousku plechu 8mm.´´výkres mám´´.výměna bez jakéhokoli nahřívání,vytahování nápravy atd. max.1hod na obě strany.
taky se mi tohle hodi . v sobotu jdem taky menit silace ,ale napravu jsme vyndali.tak to snad pujde dobre . ohreju zelezo kolem silace a nove dam do toho mrazaku..napadlo me je maznout jarovou vodou .. ta z dva dny vyschne a pohoda..
tak oba za 20 minut venku,ale s napravou venku .. ,kladivo,narvat sroubovakmezi napravu a silac , na sesti mistek proseknout mezeru,zuzit, a vyrazit kladivem . zpet jsme je tam nalisovali jesterkou .. jednoduse podlozit a spustit neco teskeho zeshora . vjede tak jak po masle .
ahoj