Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Chip 2.5 TDS s 250kkm - ano, ci ne?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Boriss23
Klubové ID: 1151

#21 Příspěvek od Boriss23 »

ne ze bych chtel neco rikat...ale ve skole me ucily ze diesel ma mit tlaky kolem 30bar?Chodil jsem tedy jen na blbeho automechanika....
bmw525tds97

#22 Příspěvek od bmw525tds97 »

nedej na řeči nikoho jineho hlavně ne těch co tomu nerozuměj. Ja kdybych byl na tvem miste tak si zajdu do firmy ktera by to cipovala. Tam by ti měli říct víc i jake by měli byt podminky na motor tedy které části by byly nejvíce namáhány. A taky pro diesel je 250 hovno tyto motory běžně zvladaji přes 600 OOOkm. To je muj nazor ani ti ho nevnucuji jen ti rikam co bych udelal ja
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od gyrous »

bmw525tds97 píše:nedej na řeči nikoho jineho hlavně ne těch co tomu nerozuměj. Ja kdybych byl na tvem miste tak si zajdu do firmy ktera by to cipovala. Tam by ti měli říct víc i jake by měli byt podminky na motor tedy které části by byly nejvíce namáhány. A taky pro diesel je 250 hovno tyto motory běžně zvladaji přes 600 OOOkm. To je muj nazor ani ti ho nevnucuji jen ti rikam co bych udelal ja
No tak to je hodně blbý nápad se optat firem co chipujou, co myslíš, že ti asi odpoví, když se tím živí... :roll:
tds

#24 Příspěvek od tds »

gyrous píše:
bmw525tds97 píše:nedej na řeči nikoho jineho hlavně ne těch co tomu nerozuměj. Ja kdybych byl na tvem miste tak si zajdu do firmy ktera by to cipovala. Tam by ti měli říct víc i jake by měli byt podminky na motor tedy které části by byly nejvíce namáhány. A taky pro diesel je 250 hovno tyto motory běžně zvladaji přes 600 OOOkm. To je muj nazor ani ti ho nevnucuji jen ti rikam co bych udelal ja
No tak to je hodně blbý nápad se optat firem co chipujou, co myslíš, že ti asi odpoví, když se tím živí... :roll:
Asi tak nějak..
belch
Klubové ID: 925

#25 Příspěvek od belch »

Co člověk, to názor... Je fajn, že to tak pořád funguje. :) Nechám si tu myšlenku projít hlavou a motor servisem, a pokud se rozhodnu do toho jít, budete první, komu se pochlubím výsledkem (a nebo si postěžuju, pokud to bude na h... :wink: )

Díky moc, chlapi!
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gyrous »

Když tak písni u koho to budeš dělat, docela mě zajímá navýšení výkonu a úpravy na TDSu, jak moc pomůžou, pokud je to elektronicky, mohly by to snímače pohlídat. A taky jak to zvládne čerpadlo.
Dalo by se napasovat turbo z motoru 3.0D?
bmwfil
Klubové ID: 687

#27 Příspěvek od bmwfil »

gyrous píše:Když tak písni u koho to budeš dělat, docela mě zajímá navýšení výkonu a úpravy na TDSu, jak moc pomůžou, pokud je to elektronicky, mohly by to snímače pohlídat. A taky jak to zvládne čerpadlo.
Optimální je to u Diesel Techniku, máme tam i slevu... http://www.diesel-technik.cz. Byl jsem tam a jsem spokojen.
belch
Klubové ID: 925

#28 Příspěvek od belch »

gyrous píše:Když tak písni u koho to budeš dělat, docela mě zajímá navýšení výkonu a úpravy na TDSu, jak moc pomůžou, pokud je to elektronicky, mohly by to snímače pohlídat. A taky jak to zvládne čerpadlo.
Pokud do toho půjdu, určitě se to dozvíš. :wink: Čekám těch standardních 30 PSů a 60-70 Nm. Co se týče turba, nějak jsem se o to nezajímal, ale mechanik se jednou zmínil, že nechápe, proč je v TDSu tak malý... :lol:
bmwfil píše:Optimální je to u Diesel Techniku, máme tam i slevu... http://www.diesel-technik.cz. Byl jsem tam a jsem spokojen.
No jo, ale z Brna do Kladna je to docela štreka... :?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#29 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

belch píše:
bmwfil píše:Optimální je to u Diesel Techniku, máme tam i slevu... http://www.diesel-technik.cz. Byl jsem tam a jsem spokojen.
No jo, ale z Brna do Kladna je to docela štreka... :?
Ma "svy" lidi i v brne, staci se domluvit...
N54 PWR
bmwfil
Klubové ID: 687

#30 Příspěvek od bmwfil »

No jo, ale z Brna do Kladna je to docela štreka...
No bóže, taky jsem si udělal výlet... :lol:
Odpovědět