Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

propadám panice.....

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
roan
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od roan »

olasz píše:no počkej jak mám ale poznat že je to ok aniž by mě praskla expanzka nebo chladič....totiž s odvzdušnováku de pára a haže vodu ven.nerad by to prubnul a pak to vše kupoval znovu..... :cry:

no u zahratyho motoru je to tezky, pokud otevres vicko, tak je jasny ze ti to vylita ven, protoze tam je tech 105 stupnu a pri tlaku kterej tam je tak to nevari. ve chvili kdy to otevres tak tlak utece a zacne to neskutecne bublat. nech si zmerit obsah co2 v chladicim systemu. je na to takovej merak, kterej nasadis misto vicka a nasavas tim vzduch co je v nadobce. pokud tam nejaky co2 nameris, tak ti to pravdepodobne nekde fouka do vody. ale jak tady pisou, i to vicko musi fungovat
olasz

#22 Příspěvek od olasz »

:D :D :D hele hoši všem co radili dík moc.....
nechal sem si to změřit(Chladič) a ukázalo se že je vše ok.nakonec ještě vyměnili víčko.. takže sem dnes jezdil jak blázen....... :twisted:
ps:chudák muj kámoš servisák kterej vyměnil vše co bylo posraný (chladič nádobku těsnění pod hlavou termostat) a nakonec sklízel ovoce někdo jinej..........
je to tu super a určitě zůstanu věrnej :wink:
Diablo330Ci

#23 Příspěvek od Diablo330Ci »

To jsem rad preju Ti hodne kilometru ze 4,4i :)
Odpovědět