Taky jsem musel měnit přední okno. Původně tam bylo okno od Splintex-u s logem BMW. Nyní tam mám zase Splintex a absolutně žádnej rozdíl vyjma toho loga (není tam), a samozřejmě ceny, asi poloviční než v BMW (za práci,bauset,okno).
už nemám ani nohy křížem a pořád nic
Jako nechápu tuhle reakci? Napsal že přes neorigo není vidět a ještě zvětšuje, tak mě zajíma co to je za značku, protože tohle jsem ještě neslyšel.
Cepa píše:Mam auto s menenym sklem jeste v DE - vyrobce je SEKURIT a krive je az oci prechazi. Pujde pryc, šmejd!
Sekurit patří mezi kvalitní značky. Záleží odkud se člověk dívá. Pokud z pohledu řidiče nebo spolujezdce tak by mělo být vše OK. Pokud ale vystoupíš a díváš se na sklo z boku zevnitř, tak jsou zakřivená a zkreslují všechny.
Cepa píše:Mam auto s menenym sklem jeste v DE - vyrobce je SEKURIT a krive je az oci prechazi. Pujde pryc, šmejd!
Sekurit patří mezi kvalitní značky. Záleží odkud se člověk dívá. Pokud z pohledu řidiče nebo spolujezdce tak by mělo být vše OK. Pokud ale vystoupíš a díváš se na sklo z boku zevnitř, tak jsou zakřivená a zkreslují všechny.
Bohuzel pokud se divam z pohledu ridice pres dolni cast skla ve prostred auta, tak tam je neprijemne zvlneni a dela to lupu. Nejvic mi to vadi na silnici, kde se clovek diva po dirach pred auto (smerem ke krajnici). Taha to oci.
Ma i nejake vertikalni zvlneni, kdyz se clovek podiva z venku, ale to nastesti nevadi pri jizde.