Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Originál vs. neoriginál?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Slid
Klubové ID: 1699

#21 Příspěvek od Slid »

RuDoSh píše:
Slid píše:
AdaM5 píše: A nebude to tim ze to myslel ironicky :idea:
a kuwa :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: stane se, ale pobavil jsem se dobre
njn :twisted2: :sneaky: :rolleyes:
Birkoff
Klubové ID: 989

#22 Příspěvek od Birkoff »

Taky jsem musel měnit přední okno. Původně tam bylo okno od Splintex-u s logem BMW. Nyní tam mám zase Splintex a absolutně žádnej rozdíl vyjma toho loga (není tam), a samozřejmě ceny, asi poloviční než v BMW (za práci,bauset,okno).
100RM
Klubové ID: 675

#23 Příspěvek od 100RM »

AdaM5 píše:
Slid píše:
error-motohanz píše: :lol: :lol: :wink:
už nemám ani nohy křížem a pořád nic :roll:
Jako nechápu tuhle reakci? Napsal že přes neorigo není vidět a ještě zvětšuje, tak mě zajíma co to je za značku, protože tohle jsem ještě neslyšel. :wink:
A nebude to tim ze to myslel ironicky :idea:

Asi koukal cez Meotar :-D
Cepa

#24 Příspěvek od Cepa »

Mam auto s menenym sklem jeste v DE - vyrobce je SEKURIT a krive je az oci prechazi. Pujde pryc, šmejd!
ady123
Klubové ID: 874

#25 Příspěvek od ady123 »

Cepa píše:Mam auto s menenym sklem jeste v DE - vyrobce je SEKURIT a krive je az oci prechazi. Pujde pryc, šmejd!
Sekurit patří mezi kvalitní značky. Záleží odkud se člověk dívá. Pokud z pohledu řidiče nebo spolujezdce tak by mělo být vše OK. Pokud ale vystoupíš a díváš se na sklo z boku zevnitř, tak jsou zakřivená a zkreslují všechny. :wink:
Cepa

#26 Příspěvek od Cepa »

ady123 píše:
Cepa píše:Mam auto s menenym sklem jeste v DE - vyrobce je SEKURIT a krive je az oci prechazi. Pujde pryc, šmejd!
Sekurit patří mezi kvalitní značky. Záleží odkud se člověk dívá. Pokud z pohledu řidiče nebo spolujezdce tak by mělo být vše OK. Pokud ale vystoupíš a díváš se na sklo z boku zevnitř, tak jsou zakřivená a zkreslují všechny. :wink:
Bohuzel pokud se divam z pohledu ridice pres dolni cast skla ve prostred auta, tak tam je neprijemne zvlneni a dela to lupu. Nejvic mi to vadi na silnici, kde se clovek diva po dirach pred auto (smerem ke krajnici). Taha to oci.:(
Ma i nejake vertikalni zvlneni, kdyz se clovek podiva z venku, ale to nastesti nevadi pri jizde. :roll:
bas2

#27 Příspěvek od bas2 »

sem koukal na skla jake mam na E38 a vsechny su SECURIT a maji logo BMW...to jen taka infoska koho by to zajimalo :-)
Odpovědět