Kámoš to myje na benzince Wapkou,je tam taková ta na ty desetikačky.Přiveze si sebou gbelík s houbou a šampónem,auto na hrubo opláchne a do gbelíku si napustí vodu,pak to celý umyje houbou.Nakonec to zase opláchne Wapkou.Stojí ho to dvacku a je to opravdu čisté.
Rejchy píše:Kámoš to myje na benzince Wapkou,je tam taková ta na ty desetikačky.Přiveze si sebou gbelík s houbou a šampónem,auto na hrubo opláchne a do gbelíku si napustí vodu,pak to celý umyje houbou.Nakonec to zase opláchne Wapkou.Stojí ho to dvacku a je to opravdu čisté.
Rejchy píše:Kámoš to myje na benzince Wapkou,je tam taková ta na ty desetikačky.Přiveze si sebou gbelík s houbou a šampónem,auto na hrubo opláchne a do gbelíku si napustí vodu,pak to celý umyje houbou.Nakonec to zase opláchne Wapkou.Stojí ho to dvacku a je to opravdu čisté.
asi nejlepší řešení, co jsem zatím viděl
Pokud víš, kde taková je, tak je to nejlepší Věnuješ tak autu dobrou péči i když nemáš zrovna moc času. Když pospícháš, můžeš to mít opláchnutý za 15 minut a bude tě to stát max. 50kč a když budeš mít čas, můžeš tam strávit s voskem, jelenicí a luxem klidně 2-3 hodinky a do 100kč se taky určo vejdeš (ale záleží na okolnostech)
Já už taky jedině ručo a před domem nebo v myčce ruční s wapkou kde je automat na 10ti koruny
Ale před 3ma rokama sem dostal pokutu 500 za mytí na ulici od měš?áků, za použití autošamponu, ale teď když myji auto před domem tak autošampon přeliji do nádobky po sprchovém gelu Dav a to jim nevadí je to přírodní
Slid píše:Já už taky jedině ručo a před domem nebo v myčce ruční s wapkou kde je automat na 10ti koruny
Ale před 3ma rokama sem dostal pokutu 500 za mytí na ulici od měš?áků, za použití autošamponu, ale teď když myji auto před domem tak autošampon přeliji do nádobky po sprchovém gelu Dav a to jim nevadí je to přírodní
I ty kujóne . Jinak já jsem línej barbar a jezdím s báwem do myčky. U nás v UL máme ruční mytí (tam jezdím s motorkou) a cena je 85Kč. Vždy dám týpkovy ještě pajdu a mám to i s voskem a přeleštěný jelenicí.
já meju auto v myčce. osobně jsem lehce nervózní, když je plechová krabice opečovávanější než jetá karoserie živýho majitele to je prostě život, stejně vám to shnije nebo to prodáte
To by mě zajímalo, jak to všichni ty, který si auto myjou ručně dělaj v zimě... Nemejou, nebo čekaj na oblevu? Osobně to v létě střídám a hlavně to mám podle času. V zimě je to jasně myčka. A ve finále je to stejně jedno, jestli to vorve myčka, nebo ještě víc nějakej idiot u marketu.
Strosek píše:V zimě auto meju jedině v myčce a to docela často. Za 109,- v Globusu.
Myslím, že je je to nejlepší cesta jak aspoň trošku smejt tu svini sůl.
V Glóbusu v Brně mě myčka odřela bok.. Jezdím i v zimě k nám do ČSAD, mají tam trysky na posvozek, takže se soli vůbec nebojím a stojí to i s ručním umytím cca85kč..
Strosek píše:V zimě auto meju jedině v myčce a to docela často. Za 109,- v Globusu.
Myslím, že je je to nejlepší cesta jak aspoň trošku smejt tu svini sůl.
V Glóbusu v Brně mě myčka odřela bok.. Jezdím i v zimě k nám do ČSAD, mají tam trysky na posvozek, takže se soli vůbec nebojím a stojí to i s ručním umytím cca85kč..
V Práglu na čerňáku je to ta linka, jak tím auto projíždí. To se mi zdá nejlepší.
Vite nekdo pls kde muzu v Brne rucne wapkou umyt auto?
Normalne ho myju doma na chalupe, ale tam jen tak nepojedu.
Stal sem pod stromem, drobne sprchlo a chci ten bordel co nejdriv dostat dolu
Vdaka.
No když už myčka, tak u nás na benzínce, maj nějákou laser myčku.
Je to bezkartačové, pouze prodem vody a funguje bezvadně
No v zimě meju před každým zaparkovaním do garaže. Jelikož s autem nejezdím každej den, tak klidně ostříkám aspon spodní část auta od soli.
Je jedno zda mrzne či ně
Kostik píše:Vite nekdo pls kde muzu v Brne rucne wapkou umyt auto?
Normalne ho myju doma na chalupe, ale tam jen tak nepojedu.
Stal sem pod stromem, drobne sprchlo a chci ten bordel co nejdriv dostat dolu
Vdaka.
Shell na Jihlavské směr hřbitov, myslím,že na Hvězdoslavově ve Slatine, Jet Vídenská,a ted jsem objevil benzina Bystrc u Obi, tam nikdo nebyl
Pivson píše:No když už myčka, tak u nás na benzínce, maj nějákou laser myčku.
No v zimě meju před každým zaparkovaním do garaže. Jelikož s autem nejezdím každej den, tak klidně ostříkám aspon spodní část auta od soli.
Je jedno zda mrzne či ně
Na Jeremiasce? to je bomba micka skoda ze to je na druhe strane Prahy nebo nevis jeste o jine?
Pivson píše:No když už myčka, tak u nás na benzínce, maj nějákou laser myčku.
Je jedno zda mrzne či ně
Na Jeremiasce? to je bomba micka skoda ze to je na druhe strane Prahy nebo nevis jeste o jine?
Jo jo Jeremiska - benzinka Safranka.
No jelikoz na ni koukám z okna tak to mám kousek
Bohužel o další nevím, moc to videt není
Pokud jsi z Prahy tak si zajed dolu do Modran na Q-100, maj tam vapku kde si to sam umejes (jen si vem sebou nakou houbu ci hadr)...cena za takove oplachnuti 12Kc/min., voskovani taky 12Kc/min. nebo studenou oplachnuti 6Kc/min. jezdim tam casto, cena je ok...staci ti 50,--a kara je jak nova...