Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

novej člen

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

Catalyst píše:IS bola len 1.8 a tam slo aj o ostrejsiu vacku a tak... preto aj na to tie motory trpeli ..... ine IS neexistuje... :-)

existuje (e30 320is)
Martinéz

#22 Příspěvek od Martinéz »

vally píše:Máš nejspíš pravdu, ale ten nápis mi vrtá hlavou, fakt jsem jich nejkolik viděl... A mam pocit, že na E-34 jsou všechny znaky spojený, takže dodatečné is by muselo bejt znát...

ten rozdil ve ventilech je generacni obmenou..

to eSko tam bude urco nalepeny, napis neni vcelku ani u jedny verze 525ky. nebo jedine ze by zas naka italska verze, ale to by se dalo urcite dohledat..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RuDoSh »

Martinéz píše:
vally píše:Máš nejspíš pravdu, ale ten nápis mi vrtá hlavou, fakt jsem jich nejkolik viděl... A mam pocit, že na E-34 jsou všechny znaky spojený, takže dodatečné is by muselo bejt znát...

ten rozdil ve ventilech je generacni obmenou..

to eSko tam bude urco nalepeny, napis neni vcelku ani u jedny verze 525ky. nebo jedine ze by zas naka italska verze, ale to by se dalo urcite dohledat..

dal jsem to hledat na googlu a naslo to par americkych webu..... vzdy to bylo mysleno S jako sedan (ale v hlavicce bylo napsano 525is)
Odpovědět