Kde kde kde?
Ja se v Praze ptal a vsude nejmín 11 000 Kč
Podle mě normální cena v obchodě za 9560,- Kč je cena bez DPH
jo, pseno kdyz zjistujes ceny tak si dej bacha na cenu s DPH a bez.... uz jsem se na to taky dival takze cena s DPH je porad pres 11k.... no ted uz je to fuk
me se na tech origos In-pro nelibi prave ten celokruh a ta barva jakou to sviti, ale to je vec nazoru... ze Martinez a jinak ty origo krouzky treba na e39 ty taky nejsou cele ale zamracene... dokonce myslim vic nez ty odeme...
Zave_M50 píše:me se na tech origos In-pro nelibi prave ten celokruh a ta barva jakou to sviti, ale to je vec nazoru... ze Martinez a jinak ty origo krouzky treba na e39 ty taky nejsou cele ale zamracene... dokonce myslim vic nez ty odeme...
No tak dobře kua. Za kolik mi je tam dáš?
Máte je všichni ve všech 4řech světlech? Nezkoušely jste, jak to vypadá, když jsou jen na dálkovejch?
Jinak dnes jsem tomu venoval asi 5 hodin a uz to ma komplet na ute vcetne sestelovanych svtelometu.
Bohuzel jsem zapomel doma fotak, tak mam fotky az ted vecer.
Jinak, jsem zkousel k tomu prilozit starej blinkr a vypadalo to jak ja vedle Richarda Gere ......
psena píše:Jinak dnes jsem tomu venoval asi 5 hodin a uz to ma komplet na ute vcetne sestelovanych svtelometu.
Bohuzel jsem zapomel doma fotak, tak mam fotky az ted vecer.
Jinak, jsem zkousel k tomu prilozit starej blinkr a vypadalo to jak ja vedle Richarda Gere ......
Čau Pšeno, koukám, že na tmavé BMW se ty čiré blinkry také hodí.
Je to foceny ze strechy auta, takze kdyz sedis uvnitr tak diky jinemu uhlu pohledu je videt lip nez na fotce, hlavne to svetlo je krasne bile.A to tam jsou normal zarovky, mozna dam jeste blou light, ale to nehori.Opravdu je to rozdil od tech mych starych 100%, ale je fakt, ze ja jsem je mel extreme v pytli.O moc se tim zlepsil komfort cestovani, to jsem ani necekal, mam rad takove investice...
Doporucuju ti od Speedyho dat ty Euroblue za 200par... sviteji bilejc, (modre vubec) a ted mi to sviti uplne perfektne!! predtim sem s tim nemoh jezdit...
pekne kua... ted jsem jel v noci v tdsu a ty svetla jsou fakt des tohle sviti fakt pekne (apon podle fotky) chce to fotku ve dne at se tam neodrazi blesk