toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto.. pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s).. stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim ...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..
tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte
toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto.. pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s).. stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim ...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje..
tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte
Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod..
Když tlač.1 podržím po zamčení déle asi 3s., tak se dovřou případně otevřená okna (a šíbr)..
tl.2 je jen na odblok+odemčení
jinak mi dioda bliká, ale netuším, jestli rychle nebo pomalu..
matal píše:Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod.. Když tlač.1 podržím po zamčení déle asi 3s., tak se dovřou případně otevřená okna (a šíbr).. tl.2 je jen na odblok+odemčení jinak mi dioda bliká, ale netuším, jestli rychle nebo pomalu..
jo.. dik za reakci..
me to funguje stejne jako tobe - jen nemam prostorova cidla a tak nevim co vlastne vyrazuju nebo je mam a nevim o tom Predpokladam ze jsou umisteny viditelne.. kde?
me to blika 1x/s kdyz je ok a 2x/s kdyz je otevreny kufr, okno a pod..
matal píše:Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod.. Když tlač.1 podržím po zamčení déle asi 3s., tak se dovřou případně otevřená okna (a šíbr).. tl.2 je jen na odblok+odemčení jinak mi dioda bliká, ale netuším, jestli rychle nebo pomalu..
jo.. dik za reakci.. me to funguje stejne jako tobe - jen nemam prostorova cidla a tak nevim co vlastne vyrazuju nebo je mam a nevim o tom Predpokladam ze jsou umisteny viditelne.. kde? me to blika 1x/s kdyz je ok a 2x/s kdyz je otevreny kufr, okno a pod..
Taky nevím, kde bych měl hledat prostorové čidlo, třeba tam není nebo není vidět..