Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Alarm v autě

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mengi

#21 Příspěvek od mengi »

BMWM5 píše:Zeptej se Maxiczecha. Ten mám pocit dělá v elektrice. Bohužel ho tady každej zatopí přiblblejma kecama. Možná by bodnul manuál, co? :idea:

Jses si jistej, ze dela v elektrice :?: Precti si pozorne jeho prispevky...
toretto

#22 Příspěvek od toretto »

BMWM5 píše:Možná by bodnul manuál, co? :idea:

manual mam, ale podle nej by to melo fungovat jinak - takze mam asi nejakou jinou verzi.. bohuzel netusim jak zjistit jakou :(
voko21
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od voko21 »

mengi píše:
BMWM5 píše:Zeptej se Maxiczecha. Ten mám pocit dělá v elektrice. Bohužel ho tady každej zatopí přiblblejma kecama. Možná by bodnul manuál, co? :idea:

Jses si jistej, ze dela v elektrice :?: Precti si pozorne jeho prispevky...

Mam pocit, že dělá do halogenovejch LED diod nebo co! :)
toretto

#24 Příspěvek od toretto »

toretto píše:
toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto..
pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s)..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim :roll:
...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje.. :?

tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte :?
:?:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od voko21 »

toretto píše:
toretto píše:
toretto píše:tak jsem dneska zase zkoumal a prisel jsem na toto..
pri zamceni dalkacem blika (cca 1/s); kdyz je nejake cidlo sepnute (logicky spis rozepnute - oteverene okno, kapota a pod.), tak blika rychleji (cca 2/s)..
stale ale nevim co se deje, kdyz po aktivaci zmacknu uzavirani jeste jednou - dioda na palubce se rozsviti na 3s a pak zase blika (tohle lze opakovat 4x po sobe) - v manualu pisou neco o aktivaci/deaktivaci cidla sklonu, ale cely to funguje nejak jinak, tak nevim :roll:
...tak co vy na to? a nerikejte, ze to nevite, ze vam je jedno jak vase auto funguje.. :?

tak co? nikdo nevite jak vam funguje v aute alarm? ..to mi nerikejte :?
:?:

Občas to houkne a taky to bliká. :)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod..
Když tlač.1 podržím po zamčení déle asi 3s., tak se dovřou případně otevřená okna (a šíbr)..
tl.2 je jen na odblok+odemčení
jinak mi dioda bliká, ale netuším, jestli rychle nebo pomalu.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
toretto

#27 Příspěvek od toretto »

matal píše:Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod..
Když tlač.1 podržím po zamčení déle asi 3s., tak se dovřou případně otevřená okna (a šíbr)..

jo.. dik za reakci..
me to funguje stejne jako tobe - jen nemam prostorova cidla a tak nevim co vlastne vyrazuju :( nebo je mam a nevim o tom :?: Predpokladam ze jsou umisteny viditelne.. kde?
me to blika 1x/s kdyz je ok a 2x/s kdyz je otevreny kufr, okno a pod..
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od matal Moderátor »

toretto píše:
matal píše:Já mám origo alarm, ale podrobněji jsem ho nezkoumal, ale pokud vím nebo si myslím, tak zamču tl.1, když ho zmáčknu ještě jednou, tak by se měly vyřadit z provozu prostorová čidla, kvůli např. psům v autě a pod..

jo.. dik za reakci..
me to funguje stejne jako tobe - jen nemam prostorova cidla a tak nevim co vlastne vyrazuju :( nebo je mam a nevim o tom :?: Predpokladam ze jsou umisteny viditelne.. kde?
me to blika 1x/s kdyz je ok a 2x/s kdyz je otevreny kufr, okno a pod..

Taky nevím, kde bych měl hledat prostorové čidlo, třeba tam není nebo není vidět..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět