No, to bych docela rad vedel....Byl bych vdecny za to jak jsi dopadl.... Tnehle tyden se to stejne odhlasuje od minuleho majitele, takze az to prihlasim, tak to zacnu resit......pepus píše:ja mam taky TDSko, 194000 na tachu (i podle servisky) a otacky mi skacou presne stejne. A vsiml sem si, ze dyz je venku zima, tak to drzi a ani se nehne, ale dyz je tak 15+, tak to zacne blbnout. Asi to dam pristi tejden nekam do servisu (bohm?), dyztak pak napisu, jak sem dopadl.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Žeby volnoběžný ventil????
-
mkalous
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
jo to nevím poznáš to když dojdeš ráno a nastartuješ ale musí být méně než (myslím 8 stupńů).potom jsou otačky kolem 950 tak po minutce to pomalinku padá na standartní volnoběh.mkalous píše:automaticky presunuje predvtřik??? a zvyšujou otáčky, když je to studené?
A co je příčinou toho, že se mi ty otačky samostatně nezvednou, ani kdyz je to ledové jak psí čumák....
to je to drží když je kosa je jasné protože je hustší nafta a vymezí vůle čerpadla.pepus píše:ja mam taky TDSko, 194000 na tachu (i podle servisky) a otacky mi skacou presne stejne. A vsiml sem si, ze dyz je venku zima, tak to drzi a ani se nehne, ale dyz je tak 15+, tak to zacne blbnout. Asi to dam pristi tejden nekam do servisu (bohm?), dyztak pak napisu, jak sem dopadl.
tak sem byl u Bohma a ptal sem se ho na to cerpadlo, rikal ze se s tim nic neda delat, leda novy. Ale cenu rekl 15000 (myslim ze tu padalo vic), takze to snad zase tak strasny nebude... Ale zatim do toho nejdu
. Potom este rikal, ze u TDSek ty cerpadla odchazej a ze je dobry lejt do nafty polosyntetickej olej, prej 0.5 litru / nadrz. Nevim jestli to neni naka kravina, este se preptam, az si pudu pro karu. jinak prvni dojem ze servisu dobrej.