pepus píše:ja mam taky TDSko, 194000 na tachu (i podle servisky) a otacky mi skacou presne stejne. A vsiml sem si, ze dyz je venku zima, tak to drzi a ani se nehne, ale dyz je tak 15+, tak to zacne blbnout. Asi to dam pristi tejden nekam do servisu (bohm?), dyztak pak napisu, jak sem dopadl.
No, to bych docela rad vedel....Byl bych vdecny za to jak jsi dopadl.... Tnehle tyden se to stejne odhlasuje od minuleho majitele, takze az to prihlasim, tak to zacnu resit......
za studena skoro nikdy, vetsinou si toho skakani vsimnu az dyz vecer otviram dvere od garaze Nekdy to dela jenom trochu (rucicka se skoro nehejbe, ale je to slyset), obcas to skace az tak o +-150 (potom to chce parkrat seslapnout plyn a zase se to srovna). dam vedet, jak sem dopadl.
mkalous píše:automaticky presunuje predvtřik??? a zvyšujou otáčky, když je to studené?
A co je příčinou toho, že se mi ty otačky samostatně nezvednou, ani kdyz je to ledové jak psí čumák....
jo to nevím poznáš to když dojdeš ráno a nastartuješ ale musí být méně než (myslím 8 stupńů).potom jsou otačky kolem 950 tak po minutce to pomalinku padá na standartní volnoběh.
pepus píše:ja mam taky TDSko, 194000 na tachu (i podle servisky) a otacky mi skacou presne stejne. A vsiml sem si, ze dyz je venku zima, tak to drzi a ani se nehne, ale dyz je tak 15+, tak to zacne blbnout. Asi to dam pristi tejden nekam do servisu (bohm?), dyztak pak napisu, jak sem dopadl.
to je to drží když je kosa je jasné protože je hustší nafta a vymezí vůle čerpadla.
tak sem byl u Bohma a ptal sem se ho na to cerpadlo, rikal ze se s tim nic neda delat, leda novy. Ale cenu rekl 15000 (myslim ze tu padalo vic), takze to snad zase tak strasny nebude... Ale zatim do toho nejdu . Potom este rikal, ze u TDSek ty cerpadla odchazej a ze je dobry lejt do nafty polosyntetickej olej, prej 0.5 litru / nadrz. Nevim jestli to neni naka kravina, este se preptam, az si pudu pro karu. jinak prvni dojem ze servisu dobrej.