neni zadny rozdil v brzdach mezi automatem a manualem, vsecko je to uplne stejny...Martinéz píše:ono je taky fakt, ze u automatu bejvaj brzdy jedovatejsi...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak brzdí E 39
No to je jednoduchý vysvětlení,si tomu šlapal od novozty jako prase....brzdy se musej zajet...... neš jim naložíš,jinak 530d brzdí dobře jak píše Abdul....530DAT píše:Ok panove jenomze me to nehazi ale jen to hur brzdi, muze to mit s tim neco spolecnyho? Pisete jak to ma skvely brzdy ale me to od novyho do ted cca 29000km brzdi hur nez golf mi zeny
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, to musi bejt cisty jak to jen jde a nikdy jsem nemel problemDoktor1 píše:V praci se s tim setkavam denne... Nekdy se daji novy a je klid,nekdy az druhy jsou ok.Kazdopadne je potreba dokonale osmirkovat dosedaci plochu naboje loziska.Na svym mam neorigo,ani nevim jaky a taky trochu kopou do volantu,az sjedu desky,tak prijdou origo...
-
- Kontaktovat uživatele:
rene kurc píše:No tak si asi předtím jezdil v PORSCHE 911...... jinak to nechápu.....530DAT píše:nejsemsamo ze jsem je zajel,
Nene predtim jsem mel VW BORA ale ja se snazim srovnat ac jine rady ale stale BMW to BMW
Zejtra jedu do servisu a mam domluvenou projizdku s jinou 5kou tak uvidim a dam vedet
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem koupil tohle, tak doufám, že to bude brzdit! Origo "Zimmermann+Remsa, Made in Germany, kein billiges Produkt aus Ostblockländern" jako třeba polsko 
Za tu cenu 119€ - nekupto
jsem to vzal hned 2x, na e36 a e46. Je to pravda, že jsou stejný? 286x22mm já jsem to ještě neměřil...

Za tu cenu 119€ - nekupto

- Přílohy
-
- remsa.jpg (30.77 KiB) Zobrazeno 440 x
-
- zimmermann.jpg (65.68 KiB) Zobrazeno 440 x
-
- Klubové ID: 1930
Jo taky mi to štve... Nevíš jak je to s vyvážením kol? Někde jsem čet, že neni možný si je nechat vyvážit v pneuservisu, aby tam bylo neoriginalni závaží. Vybodnul jsem se na to a nechal si to udělat normáně u známýho za stovku (narozdíl nejmíň litr až dva u BMW). Je to na prd tohle.530DAT píše:jojo me sice nic nekope, jen to jinak asi brzdi. Stejne ale je to vopruz nemoct si tam dat jine doplnky, ktere nic neovlivni jen to muze byt lepsi v ramci zaruky, no ale to je asi ta dan

-
- Klubové ID: 1930
A mas moznost to porovnat s jinou E39? Ja bych taky bral, kdybych se mohl svezt v jiny E46 a vsechno poradne porovnat, jestli neni nikde nejaka chyba, abych na ne mohl v zaruce jeste nabehnout. Kdyby te neco pomohlo, muzem dat nekdy sraz a můžeš to porovnat... ikdyž to neni pětka.530DAT píše:jojo me sice nic nekope, jen to jinak asi brzdi. Stejne ale je to vopruz nemoct si tam dat jine doplnky, ktere nic neovlivni jen to muze byt lepsi v ramci zaruky, no ale to je asi ta dan
Nevím jestli tohle téma už není passé, ale v pátek mi vyměnili oba přední brzdiče, oba náboje, dali mi tam nové kotouče a destičky (oboji ATE - doufám, že ne z Polska
) a nakonec kontrola a seřízení geometrie, takže tak během měsíce uvidíme jestli to pomohlo (zatím to funguje). A jestli už nic nenapíšu, tak proto že to nepomohlo a visím na nejbližším stromě
, páč už nikdo neví co by s tím bylo jinýho.

-
- Kontaktovat uživatele:
to snad ne kola si muze clovek nechat vyvazit kdekoliv na to maj potrebne stroje.... kdyz neco pos...u tak by meli spravne prevzit zaruku, tedy fin.plneni.Lukke píše:Jo taky mi to štve... Nevíš jak je to s vyvážením kol? Někde jsem čet, že neni možný si je nechat vyvážit v pneuservisu, aby tam bylo neoriginalni závaží. Vybodnul jsem se na to a nechal si to udělat normáně u známýho za stovku (narozdíl nejmíň litr až dva u BMW). Je to na prd tohle.530DAT píše:jojo me sice nic nekope, jen to jinak asi brzdi. Stejne ale je to vopruz nemoct si tam dat jine doplnky, ktere nic neovlivni jen to muze byt lepsi v ramci zaruky, no ale to je asi ta dan
Jak to bude: prubneme nekdy to srovnani???
jen ja v pondeli zase davam do servisu kvuli tomu tesneni a budu mit karu tak ve stredu
-
- Klubové ID: 102
- Kontaktovat uživatele:
Panove tak ja sem si tam dal ate desky a brembo kotouce a mam s nema uz 5t a zatim v poho. Tuk tuk tuk na drevo. No a zadek sem dal Brembo s ferodama ale ty sem zatim nejel.
Ma jizda je svizna takze brzdy pouzivam a myslim ze e34 brzdi fakt moc dobre!!!
Kola mam teda 235/45-17 a zadek 255/40-17. Ted ale zadek pude na 235. Komplet vsechno na podvozku (zaveseni, silace, cepy, servo, pruziny riegger sport, tlumice) mam nove.
Ma jizda je svizna takze brzdy pouzivam a myslim ze e34 brzdi fakt moc dobre!!!
Kola mam teda 235/45-17 a zadek 255/40-17. Ted ale zadek pude na 235. Komplet vsechno na podvozku (zaveseni, silace, cepy, servo, pruziny riegger sport, tlumice) mam nove.