Kazdopadne je nevyhazuj,Treba se budou hodit!!!
Kdyz tak mi dej vedet,co by za ne tata chtel,at mam predstavu.
Ten ventil jen pripousti nebo ubira kapalinu,tlak je tam takovy jak moc zatizeny je auto,aspon takovy je muj nazor.
Dik za zpravu!!!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nivelace
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
já si myslím že ten ventil reguluje množství kapaliny podle zatížení.....podle mě čerpadlo tlačí pořád stejně....možná se mílím,ale to byl můj předpokladDoktor1 píše:Kazdopadne je nevyhazuj,Treba se budou hodit!!!
Kdyz tak mi dej vedet,co by za ne tata chtel,at mam predstavu.
Ten ventil jen pripousti nebo ubira kapalinu,tlak je tam takovy jak moc zatizeny je auto,aspon takovy je muj nazor.
Dik za zpravu!!!
na ty měchy se zeptam a dam ti zitra vedet.

Ahoj.zrovna brouzdám po netu a zabloudil sem až sem,fakt sem překvapenej,že je klub BMW.Mám 525ix s nivelací a taky mám trochu problémy,ale jak sem se díval na tvůj au?ák,tak si myslim,že bys měl mít zadní lem zároveň s výškou kola,aspoň co sem koukal na ostatní ix,tak ty to taky tak maj.A co se týče tvrdosti tlumičů,tak to je v pořádku,zaručuje to super vlastnosti v zatáčkách.Čau MilanDoktor1 píše:Mam takovy problem,ale nevim,jestli je to jen u myho,nebo to dela kazdy Bawo s nivelackou-zda se mi totiz,ze je to auto nejaky tvrdy.Menil jsem napln v servu,protoze tam nejakej vul prede mnou dal atf a ma tam byt chf 11.s. cely jsem to odvzdusnil,kdyz jsem hybal s tahlem,tam se prdel zvedala nebo klesala-ok,ale tvrdost je stale stejna...
Pokud ma nekdo jakekoli zkusenosti,predem diky za ne!!!
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Doktore1 dej vědět ...psal jsem ti SZ..... už se asi do vánoc nedostanu na net.Doktor1 píše:Diky Huska...