Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Snížit, či nesnížit podvozek?
ARMAN píše:Ja tomu až tak nerozumim ale do kopce bych nedaval vypada to legračně + tuhost pružin bude odlišna a taky bych nedaval odlišne tlumiče jak jsi psal jinak se bude kroutit karoserie s tou kombinaci tlumiš/pružina. Nahoď foto jak to vypada teď.
@Kail - ok, počkam jen abys to stihnul než nam všem tu daj držkovou![]()
Člověče... přesně z boku fotku nemám. Nejlepší jsem našel tohle. Ale auto stojí v mírným kopci

-
- Člen Klubu
Serifus píše:Vážení, děkuji za reakce. Samozřejmě, že snížení dělají pružiny. Špatně jsem to napsal. Hlavně nevím, co tam ve skutečnosti mám. Takže musím dát komplet nový.
Padlo tu spoustu názorů o snižování nebo nesnižování. Upozoňuji pouze, že snižovat budu. Otázka je POUZE postavená na tom, jestli jen předek, nebo komplet. Varianta nesnížení neexistuje![]()
Díky.
Nemůžu hlasovat jelikož jsem to tvoje auto neviděl, nahoď foto zboku. Jak ti s tím má někdo poradit? Ale z toho co čtu a vídám e34ky, určitě decentně snížit předek o cca 15mm oproti Mtechniku a lupnout 17" či 18". Serie to je allroad..
-
- Kontaktovat uživatele:
Kail píše:Serifus píše:Deathbox píše:Dej tam stavitelný podvozek a nalaď si jej jak potřebuješ, změnit se to dá vždy...
V tom se nevyznám. Kolik to příjde? Jaký konkrétně??
Jo jasně,nebuď srab,vyhoď 30-40 klacků na stůl a jdi do toho!
myslím že seženeš i levněj a je to super naladíš jak potřebuješ... na zimu to dáš nahoru a je...já už bych jinej nechtěl
Heleď nevím no,já po nich koukal a slušnej stojí 30K,a i ty největší sračky z Ebaye se většinou pohybujou nad 20K.A to si myslím že do e34 nemá cenu dávat za jeden díl,pokud to není M5 nebo opravdová 100% laťovka...
Hold to není e36ka,tam se sežene šmejd klidně za 6tis.,lepší kolem 15tis.Tam bych taky neváhal
Hold to není e36ka,tam se sežene šmejd klidně za 6tis.,lepší kolem 15tis.Tam bych taky neváhal

tady je za 13000 ale pišou že nejde na auta s original mtechnikem
http://www.escape6.cz/Podvozky/Pevne-ko ... -90-12-95/

-
- Kontaktovat uživatele:
Kail píše:Heleď nevím no,já po nich koukal a slušnej stojí 30K,a i ty největší sračky z Ebaye se většinou pohybujou nad 20K.A to si myslím že do e34 nemá cenu dávat za jeden díl,pokud to není M5 nebo opravdová 100% laťovka...
mám KW a neberu je jako šmejd...

cenovka za předek byla 10tis.
Ty máš e34?Komplet stavitelný podvozek na e34 od KW stojí v běžných eshopech přes 30tis.Nevím kde jsi to sehnal a co máš zač,ale já berz v úvahu především kompletní podvozek (abych si zvedal jen předek je podle mně blbost,nehledě na to že dyž budeš mít vzádu normal tlumiče s pérama a vpředu toto tak to asi nebude uplně ideal na jízdu
) a běžnou cenu pro běžnýho smrtelníka 

ARMAN píše:tady je za 13000 ale pišou že nejde na auta s original mtechnikemhttp://www.escape6.cz/Podvozky/Pevne-ko ... -90-12-95/
Ano to je přesně to co mám,nicméně na M-technik to opravdu nejde.Musíš k tomu koupit horní uložení tlumičů z normal verze (což je jedno,protože stejně asi budeš uložení měnit ne?) a vpředu je jiná horní miska péra + nějaký podložky (v BMW to stálo se vším co bylo potřeba 800kč na obě strany).Stejně ten M-technik zprzníš těma tlumičema a pérama,takže to bych neřešil...
EDIT: Ještě mně napadá,ty máš 535i žejo?Tam to může být zase jinak,protože v roce 92 byla nějaká změna jak v tlumičích tak v uložení...
Totic píše:Serifus píše:Vážení, děkuji za reakce. Samozřejmě, že snížení dělají pružiny. Špatně jsem to napsal. Hlavně nevím, co tam ve skutečnosti mám. Takže musím dát komplet nový.
Padlo tu spoustu názorů o snižování nebo nesnižování. Upozoňuji pouze, že snižovat budu. Otázka je POUZE postavená na tom, jestli jen předek, nebo komplet. Varianta nesnížení neexistuje![]()
Díky.
Nemůžu hlasovat jelikož jsem to tvoje auto neviděl, nahoď foto zboku. Jak ti s tím má někdo poradit? Ale z toho co čtu a vídám e34ky, určitě decentně snížit předek o cca 15mm oproti Mtechniku a lupnout 17" či 18". Serie to je allroad..
Stačí koukat

Stavitelný podvozek koupíš i za polovunu kolik tu píšeš, třeba jeté KW se pohybuje kolem 15 komplet a po repasu je v poho, nebo jsou i jiné varianty a nejsou to uplné sračky, např.:
http://www.x1-autodily.eu/store/index.p ... 1&Itemid=1
http://www.x1-autodily.eu/store/index.p ... 1&Itemid=1
ARMAN píše:mam z konce vyroby 3,5 9/1992 takže na vyměnu asi budu muset odvizt někam do servisu sam stejně nepoznam co tam mam
To je asi nejideálnější,já i když si rád dělám většinu věcí sám tak jsem to taky dal kámarádovi na dílnu.S těma patronama vepředu je to opruz,věčně to nejde povolit a chce to nahřát atd.,pokud nemáš vybavenou dílnu tak je to práce na prd