Kastlík neřeším, místa pro mě je tam dost. Vozím jen papíry občas navigaci. A v druhém autě navíc CD a futrál na panel z radia. A pohoda.
Zato když jsem měl saxo, tak tam nebyl úložnej prostor žádnej a místo kastlíku jen pytel
Ten vrchní kryt se dá sundavat, takže kromě držáku na nápoje to je i další odkládací prostor. Drží to pod popelníkem a pod podsedákem zadních sedaček. Já to mám trošku křivě, protože mi tunelem pod kobercem vedou kabely od zesiku.
ETK v sekci trim je plno veci naprosto vychytavkovejch co tak nekdo nema. Stojej vetsinou peknou rachu. ALe je fakt ze zrovna tuhle vecicku vidim ,,nazivo,, u prvniho cloveka.
ale specialne pro ty co ETK neznaj tak doporucim americke verze. jsou tam nekolik drzaku. tady dva linky. a ted mluvte )
koukám že nikdo nejezdil ve fordu Ká ten má kastlík tak leda na brejle a na 4kazety z druhy strany (je takovej otočnej) víc odkládacího prostoru tam neni
capri píše:koukám že nikdo nejezdil ve fordu Ká ten má kastlík tak leda na brejle a na 4kazety z druhy strany (je takovej otočnej) víc odkládacího prostoru tam neni
ja s nim jezdil kdyz sem mel brigadu a rozvazel sem s nim pizzu a kvuli velikosti toho boxu museli pryc zadni sedacky aby se vesel do kufru a je pravda ze tam si odlozit veci je velkej problem
Jinak ten držák za tunel je dobry peklo Zajímalo by mě na co je ta štěrbina? am si můžeš dat papírový kapesníky a pak je z toho jen taháš jak z krabičky ne?