Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M-nárazníky a prahy KUBIDESIGN, X1 a jiné - zkušenosti

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lion
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lion »

xSAFA píše:
JaraX píše:
Speedy píše:Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original 8O

takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník :)

Obyc PVC je spatne? Nerad bych s tim nekde drcl aby hned prdl :roll:

Kdepak, Jarax to trochu zdramatizoval :) . Jako PVC je určitě lepší volba než nákej laminátovej a pro bežnej provoz je to ok, kort za tudle cenovku. Takže bych to neřešil. :wink:
Slid

#22 Příspěvek od Slid »

PVC je snad polyvinylchlorid čili nejpoužívanější plast na Zemi, si myslím je to nej jak z hlediska opravy tak tvrdosti a z PVC jsou nejčastěji vyrobený nárazníky na auta.
PS je co polystyren?Je to pro odlehčení nárazníku?
Myslím si PVC+PS pokud praskne už to nedá dohromady kdejakej svářeč plastů jako u čistého PVC.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

Lion píše:
xSAFA píše:
JaraX píše:[quote="Speedy"]Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original 8O

takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník :)

Obyc PVC je spatne? Nerad bych s tim nekde drcl aby hned prdl :roll:

Kdepak, Jarax to trochu zdramatizoval :) . Jako PVC je určitě lepší volba než nákej laminátovej a pro bežnej provoz je to ok, kort za tudle cenovku. Takže bych to neřešil. :wink:[/quote]

PVC je samozřejmě 100x lepší než laminát, o tom žadna, ale origo narazník je PVC+PS, nebo PVC+PC ted nevím přesně, v praxi je měkčenej, má spíš shanu se ohýbat než praskat, proto vydrží velky namahani ale nebude to nějakej eeextraa velkej rozdil, ale poznat to pujde. origo je origo.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Leveler »

Za ty prachy to je myslím dobrej kauf.Škoda že nemaj takle zadní za stejný prachy:(
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pazdi »

jakože moc sem to nezkoumal...ale dá se vůbec koupit v nějakým shopu zadní eMkovej na E36? ještě jsem ho neviděl jinak než z inzerátů :(
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

Pazdi píše:jakože moc sem to nezkoumal...ale dá se vůbec koupit v nějakým shopu zadní eMkovej na E36? ještě jsem ho neviděl jinak než z inzerátů :(

v bmw :D
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pazdi »

JaraX píše:
Pazdi píše:jakože moc sem to nezkoumal...ale dá se vůbec koupit v nějakým shopu zadní eMkovej na E36? ještě jsem ho neviděl jinak než z inzerátů :(

v bmw :D

tam jo no...ale za pěknej ranec :twisted:
lucas

#28 Příspěvek od lucas »

Myslím že M kovej zadní maj na http://www.bmwcentrum.com za 5900,-
Kvidas

#29 Příspěvek od Kvidas »

ty voe ted to bude mit na E36 kazdej :D To je jak ten plastovej M-technik na tricu. taky si na nej prousi zuby polovina E30clubu :D

Ale jako kdyby udely takhle i zadni tak bych se nezlobil :lol: :lol: ( ze by ten difuzor byl taky jako dil vzlast a ne zality dohromady)
Slid

#30 Příspěvek od Slid »

teď bude mít každá druhá E36 M nárazník přední stejně jako byla éra M3 kola z coupé :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lion »

Slid píše:teď bude mít každá druhá E36 M nárazník přední stejně jako byla éra M3 kola z coupé :lol:

Jojo, je to tak. Ale musíš uznat, že to vypadá asi nejlíp. :thumbsup:
Slid

#32 Příspěvek od Slid »

Lion píše:
Slid píše:teď bude mít každá druhá E36 M nárazník přední stejně jako byla éra M3 kola z coupé :lol:

Jojo, je to tak. Ale musíš uznat, že to vypadá asi nejlíp. :thumbsup:

to uznávám :rock:
Kugy

#33 Příspěvek od Kugy »

Slid

#34 Příspěvek od Slid »

co to tam máš za bouli 8O
Kugy

#35 Příspěvek od Kugy »

Slid píše:co to tam máš za bouli 8O

To je ten nárazník Kubidesign jak jsem psal,že se drobet krabatí :lol:
Kugy

#36 Příspěvek od Kugy »

Kugy píše:
Slid píše:co to tam máš za bouli 8O

To je ten nárazník Kubidesign jak jsem psal,že se drobet krabatí :lol:

To jen,aby měli ostatní představu.
Slid

#37 Příspěvek od Slid »

a když je na zemi tak ta boule je tam také, nebo to máš napružené?
Kugy

#38 Příspěvek od Kugy »

Slid píše:a když je na zemi tak ta boule je tam také, nebo to máš napružené?

Myslíš asi když není na autě?No je to jak jsem psal že je moc roztáhle a takhle to vypadá když ho tam narveš(auto užší nemam :D )Nevím třeba s tím něco jde udělat :roll:Každopádně znova byh asi šel spíš do origa.
Slid

#39 Příspěvek od Slid »

no na tvém autě je vidět že je to zavřené jen na jedné straně, čili zkusil bych trochu ho posunout doleva přesně na dírky jak se šroubuje a vpravo bych povolil na autě ten držák a zkusil bych ho posunout více ven, jinak je to divné :( beru to čelně před autem
Pokud by to nepomohlo tak bych to vzal horkovzduškou a boule by byla fuč :D
Kugy

#40 Příspěvek od Kugy »

Slid píše:no na tvém autě je vidět že je to zavřené jen na jedné straně, čili zkusil bych trochu ho posunout doleva přesně na dírky jak se šroubuje a vpravo bych povolil na autě ten držák a zkusil bych ho posunout více ven, jinak je to divné :( beru to čelně před autem
Pokud by to nepomohlo tak bych to vzal horkovzduškou a boule by byla fuč :D

Víc doleva už to nejde to bych musel propilovat ve výztuze drážky a zkoušel sem to hořákem z dálky a nic :roll: Mám ohnuté čelo(za maskou)jak se mi ohla kapota,tak čepama ohla i čelo,takže je spíš zasunutá maska a s držákem nárazníku se nemusí nic dělat,co neidět bych měl mít jiné tak nafotím pak,pro jistotu ještěvyzkoušim jinou výztuhu nárazníku,ale spíš si myslim,že je ten nárazník je kus od kusu.
Odpovědět