Speedy píše:Jo pravda, CAstro ho vlastne ma. Nepoznal jsem na tom rozdil, jenom ze to lizo je integrovany. Sedi tam pekne. Material je PVC. Nebyto toho liza, tak bych rekl, ze je to original
takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník
Obyc PVC je spatne? Nerad bych s tim nekde drcl aby hned prdl
Kdepak, Jarax to trochu zdramatizoval . Jako PVC je určitě lepší volba než nákej laminátovej a pro bežnej provoz je to ok, kort za tudle cenovku. Takže bych to neřešil.
PVC je snad polyvinylchlorid čili nejpoužívanější plast na Zemi, si myslím je to nej jak z hlediska opravy tak tvrdosti a z PVC jsou nejčastěji vyrobený nárazníky na auta.
PS je co polystyren?Je to pro odlehčení nárazníku?
Myslím si PVC+PS pokud praskne už to nedá dohromady kdejakej svářeč plastů jako u čistého PVC.
JaraX píše:
takže jen PVC? není to PVC+PS nebo tak? v tom připadě zave chcu ten prasklej narazník
Obyc PVC je spatne? Nerad bych s tim nekde drcl aby hned prdl
Kdepak, Jarax to trochu zdramatizoval . Jako PVC je určitě lepší volba než nákej laminátovej a pro bežnej provoz je to ok, kort za tudle cenovku. Takže bych to neřešil.
PVC je samozřejmě 100x lepší než laminát, o tom žadna, ale origo narazník je PVC+PS, nebo PVC+PC ted nevím přesně, v praxi je měkčenej, má spíš shanu se ohýbat než praskat, proto vydrží velky namahani ale nebude to nějakej eeextraa velkej rozdil, ale poznat to pujde. origo je origo.
Slid píše:a když je na zemi tak ta boule je tam také, nebo to máš napružené?
Myslíš asi když není na autě?No je to jak jsem psal že je moc roztáhle a takhle to vypadá když ho tam narveš(auto užší nemam )Nevím třeba s tím něco jde udělat :roll:Každopádně znova byh asi šel spíš do origa.
no na tvém autě je vidět že je to zavřené jen na jedné straně, čili zkusil bych trochu ho posunout doleva přesně na dírky jak se šroubuje a vpravo bych povolil na autě ten držák a zkusil bych ho posunout více ven, jinak je to divné beru to čelně před autem
Pokud by to nepomohlo tak bych to vzal horkovzduškou a boule by byla fuč
Slid píše:no na tvém autě je vidět že je to zavřené jen na jedné straně, čili zkusil bych trochu ho posunout doleva přesně na dírky jak se šroubuje a vpravo bych povolil na autě ten držák a zkusil bych ho posunout více ven, jinak je to divné beru to čelně před autem
Pokud by to nepomohlo tak bych to vzal horkovzduškou a boule by byla fuč
Víc doleva už to nejde to bych musel propilovat ve výztuze drážky a zkoušel sem to hořákem z dálky a nic Mám ohnuté čelo(za maskou)jak se mi ohla kapota,tak čepama ohla i čelo,takže je spíš zasunutá maska a s držákem nárazníku se nemusí nic dělat,co neidět bych měl mít jiné tak nafotím pak,pro jistotu ještěvyzkoušim jinou výztuhu nárazníku,ale spíš si myslim,že je ten nárazník je kus od kusu.