Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak poznám že mám v autě samosvor?
-
- Klubové ID: 1244
- Kontaktovat uživatele:
zdravim vsechny vsetinaky, doufam ze ti ten sportscar, vydrzi ono olimpijske kruhy nejsou moc dobra znacka, papyk bude vedet o cem mluvim,papyk píše:Jjj, to vím, díky moc za ochotu.Pavel H píše:Pokud mas skutecne samosvor tak pozor, patri tam jen olej se schvalenim od BMW. Jen splneni norem pro samosvor nestaci.papyk píše:Ok, až to dostanu na zvedák tak dám vědět, jinak mám tam nový brzdy Zimermann, ale už maj odjeto tak 500km tak si snad už sedly, ne? A na olej se mechoš díval a je ho dost, ale jaký to nevím, zkusím ho vyměnit a dám vědět. Jinak dík za rady.
Ja pouzivam napriklad tento:
ARAL BS-LSX 75W-140

-
- Klubové ID: 1181
Tak audina nebyla zas tak špatná (V6 2,8 )! Ale BMW je zas někde jinde že jodolnas píše:zdravim vsechny vsetinaky, doufam ze ti ten sportscar, vydrzi ono olimpijske kruhy nejsou moc dobra znacka, papyk bude vedet o cem mluvim,papyk píše:Jjj, to vím, díky moc za ochotu.Pavel H píše: Pokud mas skutecne samosvor tak pozor, patri tam jen olej se schvalenim od BMW. Jen splneni norem pro samosvor nestaci.
Ja pouzivam napriklad tento:
ARAL BS-LSX 75W-140

-
- Klubové ID: 1181
Jinak z5 k tématu: když točím kardanem tak se točí obě kola stejně, když zatočím kolem a je jedno jakým tak se to druhé ani nehne, tak nevím, asi špéru nemám (spíš určitě). A o tom ,,S,, na difu už jsem taky slyšel, nevím jestli je to pravda ale já tam nic nemám. Jinak olej by měl konečně dorazit tento týden.