Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jak poznám že mám v autě samosvor?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
dolnas
Klubové ID: 1244
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od dolnas »

no ja nevim asi me tady nekdo sezere,ale kdyz se podivas na diferak, tak by tam melo byt velke S, pokud tam je tak by tam mel byt samosvor, pouze jsem o tom slysel a taky jsem to S videl 8O
dolnas
Klubové ID: 1244
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od dolnas »

papyk píše:
Pavel H píše:
papyk píše:Ok, až to dostanu na zvedák tak dám vědět, jinak mám tam nový brzdy Zimermann, ale už maj odjeto tak 500km tak si snad už sedly, ne? A na olej se mechoš díval a je ho dost, ale jaký to nevím, zkusím ho vyměnit a dám vědět. Jinak dík za rady.
Pokud mas skutecne samosvor tak pozor, patri tam jen olej se schvalenim od BMW. Jen splneni norem pro samosvor nestaci.
Ja pouzivam napriklad tento:
ARAL BS-LSX 75W-140
Jjj, to vím, díky moc za ochotu.
zdravim vsechny vsetinaky, doufam ze ti ten sportscar, vydrzi ono olimpijske kruhy nejsou moc dobra znacka, papyk bude vedet o cem mluvim, 8)
papyk
Klubové ID: 1181

#23 Příspěvek od papyk »

dolnas píše:
papyk píše:
Pavel H píše: Pokud mas skutecne samosvor tak pozor, patri tam jen olej se schvalenim od BMW. Jen splneni norem pro samosvor nestaci.
Ja pouzivam napriklad tento:
ARAL BS-LSX 75W-140
Jjj, to vím, díky moc za ochotu.
zdravim vsechny vsetinaky, doufam ze ti ten sportscar, vydrzi ono olimpijske kruhy nejsou moc dobra znacka, papyk bude vedet o cem mluvim, 8)
Tak audina nebyla zas tak špatná (V6 2,8 )! Ale BMW je zas někde jinde že jo 8)
papyk
Klubové ID: 1181

#24 Příspěvek od papyk »

Jinak z5 k tématu: když točím kardanem tak se točí obě kola stejně, když zatočím kolem a je jedno jakým tak se to druhé ani nehne, tak nevím, asi špéru nemám (spíš určitě). A o tom ,,S,, na difu už jsem taky slyšel, nevím jestli je to pravda ale já tam nic nemám. Jinak olej by měl konečně dorazit tento týden.
meme
Klubové ID: 1057

#25 Příspěvek od meme »

kua kua to chci taky umět ... s mou károu drift nejde esli to všechno dobře chápu /sem pomalá :D/ ale drifting mě asi jednou vytáhne na nějakej váš srázek že bych se alespoň svezla .. soráč za ot
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

meme píše:kua kua to chci taky umět ... s mou károu drift nejde esli to všechno dobře chápu /sem pomalá :D/ ale drifting mě asi jednou vytáhne na nějakej váš srázek že bych se alespoň svezla .. soráč za ot
na sraz určitě přijed :)
Trhyy
Klubové ID: 1656

#27 Příspěvek od Trhyy »

A co zkusit jedno kolo postavit třeba na trávu a jedno kolo na asfalt :D
Odpovědět