dík, mám jich hafo, ale je to jen digitálem a ted uz ani nevím kdo co fotil, protože to byl služební foťák a bylo nás tam povícero. Pak něco dodám.castro píše:taky si myslím... máš jich víc?Panaque píše:Moc hezká fotka, to je tvoje práce???jezda píše: a ty jsi tam byl, že meleš takový kraviny?
Jestli ano mělo by to určitě jít do jiné sekce!!!![]()
![]()
![]()
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
auta a chlupaty smejdi
-
- Klubové ID: 886
-
Pyron píše:Ne nebyl, ale fotku mého synovce s králíkem na klíně a pak králíka na kmíně sem mohu taky pastnout...jezda píše:a ty jsi tam byl, že meleš takový kraviny?Pyron píše:Psi patří do mongolska, jenom tam ví, jak s nimi řádně naložit. Tam potulného psa nepotkáte... Vlastně ani jinou havěť..
a co má společnýho králík na smetaně s tím , že tvrdíš, že tam nepotkáme potulného psa

-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Mno páč je tam žerou... Samo že to není asi celoplošný a hlavně z toho štěněte by nebylo asi ani na grill..jezda píše:Pyron píše:Ne nebyl, ale fotku mého synovce s králíkem na klíně a pak králíka na kmíně sem mohu taky pastnout...jezda píše: a ty jsi tam byl, že meleš takový kraviny?
a co má společnýho králík na smetaně s tím , že tvrdíš, že tam nepotkáme potulného psa

-
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Mno jo, ale kdyby tam ty čičinky nechaly naký jiný stopy jako svoje čísla či obtisky svých komnat ale oni mě tam nechaj jen blátivý chlupatý zbytky..Fikop píše:a ještě si stěžuje, co by za to ostatní dali...RuDoSh píše:njn mas kockolapLeveler píše:Mě zas po autě chodí kočky a furt lezou jen na moje pač ho mám potapaný dycky jen já.Nevím asi ta černá ty kočky nak rajcuje či co.
-
žerou se tam asi jako tady,jinak si to pleteš s Čínou. A jestli si to nepochopil tak mě šlo hlavně o to, že jsi napsal, že tam nepotkáme potulného psa, psi se tam pohybují převážně ve smečkách. Jináč mě je to šumák a králíka pozdravujPyron píše:Mno páč je tam žerou... Samo že to není asi celoplošný a hlavně z toho štěněte by nebylo asi ani na grill..jezda píše:Pyron píše: Ne nebyl, ale fotku mého synovce s králíkem na klíně a pak králíka na kmíně sem mohu taky pastnout...

-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
S čínou si to nepletu, v Mongolsku je specialita pes zaživa stažený z kůže (kvůli adrenalinu v krvi má udájně lepší chuť..). Ale nikdy jsem čokly nežral a ani v Mongolsku nebyl. Jen jsem to četl. A je mi to taky u prdelejezda píše:žerou se tam asi jako tady,jinak si to pleteš s Čínou. A jestli si to nepochopil tak mě šlo hlavně o to, že jsi napsal, že tam nepotkáme potulného psa, psi se tam pohybují převážně ve smečkách. Jináč mě je to šumák a králíka pozdravujPyron píše:Mno páč je tam žerou... Samo že to není asi celoplošný a hlavně z toho štěněte by nebylo asi ani na grill..jezda píše:
![]()