Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Povinne ručení

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Fugo

#21 Příspěvek od Fugo »

750 u Wustenrot za 6534kč na rok, bezeškodní 49měs.
Hozdic

#22 Příspěvek od Hozdic »

Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte :!: :!: :!: Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...
Atila

#23 Příspěvek od Atila »

Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte :!: :!: :!: Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...

To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.
Hozdic

#24 Příspěvek od Hozdic »

Atila píše:
Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte :!: :!: :!: Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...

To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.

máš pravdu :oops: ....všichni to jsou zloději :lol: :lol: :lol: Tak se nebudem pojištovat..... :lol: :lol:
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Demostenes »

miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
http://www.pmbs.cz/

Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....
vlhko

#26 Příspěvek od vlhko »

kazda pojistovna je v podstate zlodejskej businnes,,,jde jen o to jim zaplatit co nejmene :-) kdyz uz se to platit musi :-)
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Demostenes »

vlhko píše:kazda pojistovna je v podstate zlodejskej businnes,,,jde jen o to jim zaplatit co nejmene :-) kdyz uz se to platit musi :-)

Jo, s tim samozrejme souhlasim. Otazka ale co by se stalo, kdyby v pripade nehody nechteli platit...
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od miloshm »

Demostenes píše:
miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-

Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....

Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.
Hozdic

#29 Příspěvek od Hozdic »

Demostenes píše:
vlhko píše:kazda pojistovna je v podstate zlodejskej businnes,,,jde jen o to jim zaplatit co nejmene :-) kdyz uz se to platit musi :-)

Jo, s tim samozrejme souhlasim. Otazka ale co by se stalo, kdyby v pripade nehody nechteli platit...

vždyt taky nechtěj...cukaj se....a nakonec zaplatěj 1/3 ze SKUTEČNÉ ŠKODY to ja ta která ti vznikne.(Kterou máš na faktuře ze servisu) Ale oni ti řeknou, že ne.... že ti dají jen 1/3 protože si to máš koupit na vrakáči. Přitom nevědi, že na vrakáči to je skoro stejně drahý jako nový :!:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Baxon »

miloshm píše:
Demostenes píše:

Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.

proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.
Hozdic

#31 Příspěvek od Hozdic »

proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.

To sice můžeš platit jen na měsíc, ale pokud´ víš že káru budeš užívat celej rok tak se ti vyplatí zaplatit celej rok pojištění najednou.
1)Dostaneš lepší cenu
2)Jde ti o bonus

Co co říkáš ty se vyplatí tak maximálně motorkářům a málooběmovejm Tunerům, kteří vyjedou na 5 měsíců v roce...
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od miloshm »

Když jsem psal, že se pojištění musí platit ročně, tak jsem měl na mysli u společnosti na kterou jsem uvedl odkaz. Mají to totiž v podmínkách. Chceš nejlevnější pojištění? Tak pak holt musíš zaplatit ročně. A pokud pojištění chceš na 14 dní, tak je snad celkem jedno u koho to pojišťuješ, tam už pak rozdíly tak velký nebudou.
Hozdic

#33 Příspěvek od Hozdic »

Smazal jsem tam citaci: Od Baxtona
Hozdic

#34 Příspěvek od Hozdic »

Pardon Od Baxona :oops:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Doktor1 »

2,5l
79měsíců
čsob
varianta Premiant(nejvyšší varianta)
4924kč ročně
při způsobení škody platí čsob škodu na mém voze do výše 5000kč(pouze u této varianty)
ručení pojišťovny 100/100mil

kalkulačka na pojistné na stránkách čsob pojišťovny

přeze mě je možna další sleva na pojitném..
Rendis

#36 Příspěvek od Rendis »

Není tady nikdo kdo dělá pojištění?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Rendis

#37 Příspěvek od Rendis »

Jak zjistím jaký mám bonus? Dík
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Fugo

#38 Příspěvek od Fugo »

zeptáš se na pojištovně. A pokud chceš jít jinam tak si tam rovnou dej žádost nebo nech napsat délku bezzeškodního průběhu.
Rendis

#39 Příspěvek od Rendis »

Fugo píše:zeptáš se na pojištovně. A pokud chceš jít jinam tak si tam rovnou dej žádost nebo nech napsat délku bezzeškodního průběhu.

Dík.Už jsem posílal písemnou žádost o zrušení smlouvy.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Doktor1 »

pro ten výpis si raději zajdi osobně,mě ho z pojišťovny po ukončení smlouvy neposlali,ačkoli to slibovali... asi čekali,že tam přihlásím jiný auto.. :mad:
Odpovědět