Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Povinne ručení
Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte
Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...

Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte![]()
![]()
Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...
To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.
Atila píše:Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte![]()
![]()
To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.
máš pravdu

-
- Kontaktovat uživatele:
miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
http://www.pmbs.cz/
Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Demostenes píše:miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....
Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.
Demostenes píše:vlhko píše:kazda pojistovna je v podstate zlodejskej businnes,,,jde jen o to jim zaplatit co nejmenekdyz uz se to platit musi
Jo, s tim samozrejme souhlasim. Otazka ale co by se stalo, kdyby v pripade nehody nechteli platit...
vždyt taky nechtěj...cukaj se....a nakonec zaplatěj 1/3 ze SKUTEČNÉ ŠKODY to ja ta která ti vznikne.(Kterou máš na faktuře ze servisu) Ale oni ti řeknou, že ne.... že ti dají jen 1/3 protože si to máš koupit na vrakáči. Přitom nevědi, že na vrakáči to je skoro stejně drahý jako nový

-
- Kontaktovat uživatele:
miloshm píše:Demostenes píše:miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.
proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.
proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.
To sice můžeš platit jen na měsíc, ale pokud´ víš že káru budeš užívat celej rok tak se ti vyplatí zaplatit celej rok pojištění najednou.
1)Dostaneš lepší cenu
2)Jde ti o bonus
Co co říkáš ty se vyplatí tak maximálně motorkářům a málooběmovejm Tunerům, kteří vyjedou na 5 měsíců v roce...
To sice můžeš platit jen na měsíc, ale pokud´ víš že káru budeš užívat celej rok tak se ti vyplatí zaplatit celej rok pojištění najednou.
1)Dostaneš lepší cenu
2)Jde ti o bonus
Co co říkáš ty se vyplatí tak maximálně motorkářům a málooběmovejm Tunerům, kteří vyjedou na 5 měsíců v roce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem psal, že se pojištění musí platit ročně, tak jsem měl na mysli u společnosti na kterou jsem uvedl odkaz. Mají to totiž v podmínkách. Chceš nejlevnější pojištění? Tak pak holt musíš zaplatit ročně. A pokud pojištění chceš na 14 dní, tak je snad celkem jedno u koho to pojišťuješ, tam už pak rozdíly tak velký nebudou.