Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Povinne ručení
Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte
Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...

To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte![]()
![]()
Jsou to zloději a lotři. Mám 740 pojištěnou u ČSOB platím 7500Kč/rok a každej rok to klesá....Vím že když někomu něco způsobím tak nebude mít oči jen pro pláč jako já..... Pro příklad: Rozbili mi zadní okno - škoda dle faktury ze servisu 34.000Kč a "Ho...." mi poslali půlku..... Zadní okno které nehnije nemůže být opotřebeno stěračema....Nechápu to...
máš pravduAtila píše:To se tyka uplne vsech. U povinneho ruceni nejsi jejich zakaznik, takze nemaji duvod se k tobe chovat slusne. Treba Ceska je uplne to same, pri bouracce pred lety mi s oduvodnenim amortizace zaplatili cca tretinu nakladu na opravu v neautorizovane garazove opravne.Hozdic píše:Kamarádi .... ALIANZ jsou zloději první třídy..... když do vás nabourá auto který je u Aliunz tak počítejte s tím že dostanete úplný hovno je to jedna z nejhorších pojištoven u nás proto jí všichni podporujte![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
http://www.pmbs.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.Demostenes píše:Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
vždyt taky nechtěj...cukaj se....a nakonec zaplatěj 1/3 ze SKUTEČNÉ ŠKODY to ja ta která ti vznikne.(Kterou máš na faktuře ze servisu) Ale oni ti řeknou, že ne.... že ti dají jen 1/3 protože si to máš koupit na vrakáči. Přitom nevědi, že na vrakáči to je skoro stejně drahý jako novýDemostenes píše:Jo, s tim samozrejme souhlasim. Otazka ale co by se stalo, kdyby v pripade nehody nechteli platit...vlhko píše:kazda pojistovna je v podstate zlodejskej businnes,,,jde jen o to jim zaplatit co nejmenekdyz uz se to platit musi

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.miloshm píše:Pojištění se musí platit ročně. Jestli se to musí obnovovat, tak na to se musím podívat doma do papírů, ale dost bych se tomu divil. Jen tak mimochodem jedná se o pojištění u ČPP, tato společnost to jen zprostředkovává za takový ceny.Demostenes píše:Hmm, ma tam jeste nekdo dalsi auto? Me tedka nekdo rikal, ze u tehle spolecnosti se musi smlouva delat na rok a pak pokazde obnovovat, nebo zrusit a udelat znova, jinak ti poslou dalsi rok plnou castku....miloshm píše:Já jsem pojišťoval 2,5 litr a bez bonusů mě to stálo ročně asi 4600,-
proč by se mělo platit pojištění ročně? já si ho zaplatil jen na měsích, protože jsem byl s tím autem pouze 14dní na dovolený a další sjednal na půl roku, protože jsem věděl, že za půl roku už ho mít nebudu. Pojištění si sjednám na jak dlouho chci a ne že mi bude někdo diktovat.
To sice můžeš platit jen na měsíc, ale pokud´ víš že káru budeš užívat celej rok tak se ti vyplatí zaplatit celej rok pojištění najednou.
1)Dostaneš lepší cenu
2)Jde ti o bonus
Co co říkáš ty se vyplatí tak maximálně motorkářům a málooběmovejm Tunerům, kteří vyjedou na 5 měsíců v roce...
To sice můžeš platit jen na měsíc, ale pokud´ víš že káru budeš užívat celej rok tak se ti vyplatí zaplatit celej rok pojištění najednou.
1)Dostaneš lepší cenu
2)Jde ti o bonus
Co co říkáš ty se vyplatí tak maximálně motorkářům a málooběmovejm Tunerům, kteří vyjedou na 5 měsíců v roce...
-
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem psal, že se pojištění musí platit ročně, tak jsem měl na mysli u společnosti na kterou jsem uvedl odkaz. Mají to totiž v podmínkách. Chceš nejlevnější pojištění? Tak pak holt musíš zaplatit ročně. A pokud pojištění chceš na 14 dní, tak je snad celkem jedno u koho to pojišťuješ, tam už pak rozdíly tak velký nebudou.