Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Max rychlost TDS
-
- Klubové ID: 1176
- Kontaktovat uživatele:
E34 rok 1993, 314xxx km, před dvěma lety - 214 km/h na tachometru, dostalo se na tuto rychlost na rovině poměrně rychle a pořád jsem měl pocit, že by ještě šlo, provoz mě přinutil přibrzdit. To byla moje jediná zkouška maximálky s touto károu, po které je mi smutno a škoda, že to nebyl kombajn, měl bych ji pořád.
E39 tds - 208 skutečných (podle GPS), ale doplazila se tam a to jsme jeli z mírného kopce (jestli mě nešálil optický klam). Zase mě zabrzdil provoz, ale už se jí dál stejně moc nechtělo. Lenoška.....
E39 tds - 208 skutečných (podle GPS), ale doplazila se tam a to jsme jeli z mírného kopce (jestli mě nešálil optický klam). Zase mě zabrzdil provoz, ale už se jí dál stejně moc nechtělo. Lenoška.....

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
No, mám pocit, že přesně na tenhle problém jsme tenkrát narazili s Patrikem tady v ČB, protože měl TDS v automatu a taky by asi víc chtělo jet ale s tím automatem je tam takovej problémek, že když pedál není na podlaze, pak ze sebe motor neždímá co by mohl a když se došlápne kickdown, tak motor sice jede co může ale automat nedá overdrive (delší převod, zamknutí měniče) takže skončí v maximálních otáčkách kvůli převodům. Takže TDS v automatu je na maximálku docela v pasti.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ve 210 jsem mel na TDSu v automatu jeste tak minimalne 1000otacek k dobru.... petikvalt..... ve 190 to teprv radilo petku.... tak nejak to bylo.... uz je to par letRedBaron píše:No, mám pocit, že přesně na tenhle problém jsme tenkrát narazili s Patrikem tady v ČB, protože měl TDS v automatu a taky by asi víc chtělo jet ale s tím automatem je tam takovej problémek, že když pedál není na podlaze, pak ze sebe motor neždímá co by mohl a když se došlápne kickdown, tak motor sice jede co může ale automat nedá overdrive (delší převod, zamknutí měniče) takže skončí v maximálních otáčkách kvůli převodům. Takže TDS v automatu je na maximálku docela v pasti.

215km mi jela 525tds touring (předělanej automat na manuál) po rovině ve dvou lidech, byl to skvelej držák, v max. výbavě.. Akorát se mi pak nějakým záhadným způsobem rozutekli koně.. Co jsem ho prodal a ten maník s ním jezdí, tak auto už je skoro mrtvý, chudáček můj bejvalej, u mě měl všechno nej.
Nemám rád, když někdo rasuje auta.