Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Max rychlost TDS
-
- Kontaktovat uživatele:
E34 rok 1993, 314xxx km, před dvěma lety - 214 km/h na tachometru, dostalo se na tuto rychlost na rovině poměrně rychle a pořád jsem měl pocit, že by ještě šlo, provoz mě přinutil přibrzdit. To byla moje jediná zkouška maximálky s touto károu, po které je mi smutno a škoda, že to nebyl kombajn, měl bych ji pořád.
E39 tds - 208 skutečných (podle GPS), ale doplazila se tam a to jsme jeli z mírného kopce (jestli mě nešálil optický klam). Zase mě zabrzdil provoz, ale už se jí dál stejně moc nechtělo. Lenoška.....
E39 tds - 208 skutečných (podle GPS), ale doplazila se tam a to jsme jeli z mírného kopce (jestli mě nešálil optický klam). Zase mě zabrzdil provoz, ale už se jí dál stejně moc nechtělo. Lenoška.....

-
- Kontaktovat uživatele:
No, mám pocit, že přesně na tenhle problém jsme tenkrát narazili s Patrikem tady v ČB, protože měl TDS v automatu a taky by asi víc chtělo jet ale s tím automatem je tam takovej problémek, že když pedál není na podlaze, pak ze sebe motor neždímá co by mohl a když se došlápne kickdown, tak motor sice jede co může ale automat nedá overdrive (delší převod, zamknutí měniče) takže skončí v maximálních otáčkách kvůli převodům. Takže TDS v automatu je na maximálku docela v pasti.
-
- Kontaktovat uživatele:
RedBaron píše:No, mám pocit, že přesně na tenhle problém jsme tenkrát narazili s Patrikem tady v ČB, protože měl TDS v automatu a taky by asi víc chtělo jet ale s tím automatem je tam takovej problémek, že když pedál není na podlaze, pak ze sebe motor neždímá co by mohl a když se došlápne kickdown, tak motor sice jede co může ale automat nedá overdrive (delší převod, zamknutí měniče) takže skončí v maximálních otáčkách kvůli převodům. Takže TDS v automatu je na maximálku docela v pasti.
ve 210 jsem mel na TDSu v automatu jeste tak minimalne 1000otacek k dobru.... petikvalt..... ve 190 to teprv radilo petku.... tak nejak to bylo.... uz je to par let

215km mi jela 525tds touring (předělanej automat na manuál) po rovině ve dvou lidech, byl to skvelej držák, v max. výbavě.. Akorát se mi pak nějakým záhadným způsobem rozutekli koně.. Co jsem ho prodal a ten maník s ním jezdí, tak auto už je skoro mrtvý, chudáček můj bejvalej, u mě měl všechno nej.
Nemám rád, když někdo rasuje auta.