Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabezpečení vozu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od matal Moderátor »

Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta... :cry:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Fenri
Klubové ID: 120
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fenri »

bergos píše:
Fenri píše:Mimochodem,sekce Pokec o autech je neplatícím členům skrytá,takže tohle je tak možná o důvěře mezi členy. "vleze jsem nejaky zloděj" - Pokud je mezi náma nějakej zloděj,tak tě radši ožere na srazu a bye,ne? :wink:
To je pěkné. No nevím jestli si takový naivní nebo blbý. Jak chceš důvěřovat lidem, které znáš jenom od počítače z tepla domova? :roll:

... nic špatného na ostatní členy jsem nemyslel. :oops:
Proto je tam ten konec toho příspěvku.
GeorgosAc - Já se nehádám,jen si to s těma 505kč napsal asi trochu divně,np.. 8)
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od psena »

matal píše:Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta... :cry:
Bud v klidu, tam kde bydlis, se i zlodeji boji!To je velka vyhoda :D
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

psena píše:
matal píše:Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta... :cry:
Bud v klidu, tam kde bydlis, se i zlodeji boji!To je velka vyhoda :D
Jsem v poho, neboj.. :wink:
Tam kde bydlím v Brně, tak přímo před barákem vykradli 4 auta během měsíce...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět