Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zabezpečení vozu
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta... 

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Proto je tam ten konec toho příspěvku.bergos píše:To je pěkné. No nevím jestli si takový naivní nebo blbý. Jak chceš důvěřovat lidem, které znáš jenom od počítače z tepla domova?Fenri píše:Mimochodem,sekce Pokec o autech je neplatícím členům skrytá,takže tohle je tak možná o důvěře mezi členy. "vleze jsem nejaky zloděj" - Pokud je mezi náma nějakej zloděj,tak tě radši ožere na srazu a bye,ne?![]()
... nic špatného na ostatní členy jsem nemyslel.
GeorgosAc - Já se nehádám,jen si to s těma 505kč napsal asi trochu divně,np..

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Bud v klidu, tam kde bydlis, se i zlodeji boji!To je velka vyhodamatal píše:Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta...

-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Jsem v poho, neboj..psena píše:Bud v klidu, tam kde bydlis, se i zlodeji boji!To je velka vyhodamatal píše:Takovouhle negativní reakci jsem nečekal, myslel jsem, že se tu pobavíme o tom, co je vhodné a učinné, tedy i o tom jaké má kdo a s čím zkušenosti za rozumný peníz...Možná jsem se v úvodu špatně vyjádřil, možná má pravdu i Pšeňa, že jsem měl otázku položit jinak.. Možná budu zítra bez auta...

Tam kde bydlím v Brně, tak přímo před barákem vykradli 4 auta během měsíce...
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..