Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 Touring 316i - NOVY STASTNY MAJITEL

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MOrder »

stva píše:
morder1 píše:Vim ze zavrhujete male obsahy, ale me to vyhovuje.

Nezavrhujeme :P - teda aspoň někteří. :unsure:

75kW/102PS je M43 (M40 má psáno 74kW/100PS),

Pokud to pod kapotou vypadá takhle, tak je to M43.

JJ, tak to vypada. Z toho pohledu na te fotce jsou jen klinaky a dalsi remeny, od klimosky, cerpadla a alternatoru tusim.
A jak casto se ten retez meni. Tusim ze jen tehty pokud sterka, nebo je ho nejak slyset.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od xsun »

morder1 píše:A jak casto se ten retez meni. Tusim ze jen tehty pokud sterka, nebo je ho nejak slyset.

za normalni situace se nemeni, neni to remen, retez neco vydrzi ...
xsun
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od xsun »

jo jinak gratuluju k autu, at ti to prvnotni nadseni co nejdele vydrzi a hafo najetech kilometru bez problemu ...
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:
morder1 píše:A jak casto se ten retez meni. Tusim ze jen tehty pokud sterka, nebo je ho nejak slyset.

za normalni situace se nemeni, neni to remen, retez neco vydrzi ...

Supr, tak mam po starostech.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:jo jinak gratuluju k autu, at ti to prvnotni nadseni co nejdele vydrzi a hafo najetech kilometru bez problemu ...

Dikes moc!
Verim ze si baworacka uziju. Sny se maji splnovat. Casem prejdu urco na E46. Ale zatim mi to naprosto dostacuje. Nadherne to jede, auto je fakt supr. Mam jeste od nej servisni knizku. Prede mnou ho mel nejaky paprda z Rakouska. Interier neni naprosto vubec poniceny. Akorat nejaky provozni skrabanec od kaminku. Jinak cool. Zitra sem hodim fota.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od xsun »

morder1 píše: Verim ze si baworacka uziju. Sny se maji splnovat. Casem prejdu urco na E46. Ale zatim mi to naprosto dostacuje. Nadherne to jede, auto je fakt supr. Mam jeste od nej servisni knizku. Prede mnou ho mel nejaky paprda z Rakouska. Interier neni naprosto vubec poniceny. Akorat nejaky provozni skrabanec od kaminku. Jinak cool. Zitra sem hodim fota.

jj, pozdeji casem taky planuju bud e46 nebo nejakou libovou e36 se silnejsim motorem a z poslednich let ... zatim mam stejnej motor jako ty a taky spokojenost, pro zacatek staci, podle me clovek se ma prvne naucit s bramborakem jezdit a potom si muze vyskakovat ... spotrebu mam do 8l. ale vetsina lidi tady jsou objemy nad dva litry, tak se spis nad tou vetou ze to jede jak drak celkem usmejou :)

ja compact, ty touring, oba 1.6i, jsme tady celkem exoti :D
tesim se na fotky ...
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:
morder1 píše: Verim ze si baworacka uziju. Sny se maji splnovat. Casem prejdu urco na E46. Ale zatim mi to naprosto dostacuje. Nadherne to jede, auto je fakt supr. Mam jeste od nej servisni knizku. Prede mnou ho mel nejaky paprda z Rakouska. Interier neni naprosto vubec poniceny. Akorat nejaky provozni skrabanec od kaminku. Jinak cool. Zitra sem hodim fota.

jj, pozdeji casem taky planuju bud e46 nebo nejakou libovou e36 se silnejsim motorem a z poslednich let ... zatim mam stejnej motor jako ty a taky spokojenost, pro zacatek staci, podle me clovek se ma prvne naucit s bramborakem jezdit a potom si muze vyskakovat ... spotrebu mam do 8l. ale vetsina lidi tady jsou objemy nad dva litry, tak se spis nad tou vetou ze to jede jak drak celkem usmejou :)

ja compact, ty touring, oba 1.6i, jsme tady celkem exoti :D
tesim se na fotky ...

jj, ja mel uz vice aut, kdyz jsem byl na vysce tak jsem dokonce tahal auta z Itosky. Ale kdyz jsem privezl bawora, tak jsem byl z toho na vetvi. Jinak me hodne ucarovala stara Alfa 33, byla s ni sranda. Ale s bafem se to srovnat neda.
Ale nasel jsem jednu vadu na tom mem novem touringu. Nejaky sikula co to dovezl chtel nejspis odebrat panel od klimy ci co, a mam trochu odlezly panel co je kolem klimosky. To tapecirum co vede od radicky az na horu k palubce na strane spolujezdce. Jak je to privevnene, protoze silou to moc zatlacit nejde. Neni to moc videt ale ja to vidim. Prote asi pul centaku to je nadzdvihle. Ale zatlacit to nejde.
Přílohy
interior.jpg
interior.jpg (10.73 KiB) Zobrazeno 854 x
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Marty_ »

morder1 píše:Nejaky sikula co to dovezl chtel nejspis odebrat panel od klimy ci co, a mam trochu odlezly panel co je kolem klimosky. To tapecirum co vede od radicky az na horu k palubce na strane spolujezdce. Jak je to privevnene, protoze silou to moc zatlacit nejde. Neni to moc videt ale ja to vidim. Prote asi pul centaku to je nadzdvihle. Ale zatlacit to nejde.

Hehe to mame uplne stejny problem :? Ja v tom panelu mam jeste vyvrtane 2 diry, podle me tam bylo handsfree a kdyz to z toho kuchali tak to takhle dojebali :( Ja to nejak moc neresim, neni to moc videt... Asi nejaky umelec :cry:
Přílohy
int.jpg
int.jpg (9.83 KiB) Zobrazeno 835 x
skautik Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tusim te je to tam pridelane takovejma sponkama a nejakym tim smoreznym sroubem, kazdopadne musis toho hodne rozdelat aby jsi to mohl dat do poradku
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od MOrder »

Pridavam slibena fota. Jsou ale neohrabane a focene v bazaru pred koupi. Takze nic moc. Nove fotky budou snad po vikendu. Ale alespon neco pro predstavu z ceho mam radost.
Přílohy
IMGA0550.jpg
IMGA0550.jpg (60.39 KiB) Zobrazeno 795 x
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od MOrder »

dalsi
Přílohy
IMGA0541.jpg
IMGA0541.jpg (51.53 KiB) Zobrazeno 790 x
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od MOrder »

jeste
Přílohy
IMGA0548.jpg
IMGA0548.jpg (60.37 KiB) Zobrazeno 789 x
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od MOrder »

a jeste posledni
Přílohy
IMGA0545.jpg
IMGA0545.jpg (60.19 KiB) Zobrazeno 785 x
paca

#34 Příspěvek od paca »

Nevím, jestli vidím dobře, ty máš vzadu kotoučovky? Mám e30 a v e36 se moc nevyznám, tak by mě zajímalo, jestli je dávali v základu nebo je to nějaká spešl verze.
Jirka-328

#35 Příspěvek od Jirka-328 »

Hele "98 měl takovýhle ledviny????

Jinak pěkný pěkný pěkný........ jenom bych ho posadil víc k zemi....
nehpo

#36 Příspěvek od nehpo »

pekne..., gratulujem a hlavne vela stastnych km
a aky mas subjektivny pocit z jazdy - t.j. akceleracia? predsa len 1,6 na kombik s tak sirokymi pneu?
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od MOrder »

paca píše:Nevím, jestli vidím dobře, ty máš vzadu kotoučovky? Mám e30 a v e36 se moc nevyznám, tak by mě zajímalo, jestli je dávali v základu nebo je to nějaká spešl verze.

Nevím jestli je to spesl verze, ale kotouce to ma i vzadu.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od MOrder »

nehpo píše:pekne..., gratulujem a hlavne vela stastnych km
a aky mas subjektivny pocit z jazdy - t.j. akceleracia? predsa len 1,6 na kombik s tak sirokymi pneu?

Dikes. Na tech letnakach jsem jel jen chvili, jelikoz ve ctvrtek, den pred stedrym dnem uz byl trochu snih. Na suche ceste to jelo OK. Kdyz sem nahodil zimaky tak jsem rozdil v akceleraci moc nepozoroval. Akorat ty letnaky se dost vodily za vyjetyma kolejema, ale jinak naprosto OK.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od MOrder »

Jeste pridavam dalsi. Po vikendu jestli bude hezky tady budou fota na zimakach. Alu na zimu ma taky supr. Alespon me se libi.
Přílohy
IMGA0542.jpg
IMGA0542.jpg (49.3 KiB) Zobrazeno 762 x
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MOrder »

jeste detail kola
Přílohy
IMGA0546.jpg
IMGA0546.jpg (68.05 KiB) Zobrazeno 761 x
Odpovědět