hmmm RenéM3maniac píše:myslím,že nee... a taky si myslím .... nóó,hm no jak to říct,hmm...darmon píše:hmm zensky za volantem, ma to pak smysl opravovat ?M3maniac píše: myslela obrubník kámo,na to dám krk...

Dám ti vědět koncem týdne. Budeš doma ? Přijela bych a hodil bys na to oko..abdul píše:nevim jak je mas poskozeny, ale mam tu kolegu co je dela perfektne.... kdyz tak cinkni...
Neboj napsalas to správně, jdou opískovat. Je to taková nejlepší forma zbavení se nečistot a hlavně nátěru a všeho čeho se chceš z těch dejme tomu kol zbavit, pak jenom poopravíš škrábance, třeba Alu kitem a stříkneš, a budou zase jako se škatulkykaca píše:Dám ti vědět koncem týdne. Budeš doma ? Přijela bych a hodil bys na to oko..abdul píše:nevim jak je mas poskozeny, ale mam tu kolegu co je dela perfektne.... kdyz tak cinkni.... Nebo dej vědět kdy..Kopnem do sebe když tak kafe...
krajani se nepochybně mohou přidat... Slyšela jsem , že se to dá nějak "opískovat" ?
(pro některé tady... jen jsem to slyšela , nejsem a nedělám ze sebe machra..nevím vo co jde )
jak budes mit cas tak se ozvi a nekde se potkame...kaca píše:Dám ti vědět koncem týdne. Budeš doma ? Přijela bych a hodil bys na to oko..abdul píše:nevim jak je mas poskozeny, ale mam tu kolegu co je dela perfektne.... kdyz tak cinkni.... Nebo dej vědět kdy..Kopnem do sebe když tak kafe...
krajani se nepochybně mohou přidat... Slyšela jsem , že se to dá nějak "opískovat" ?
(pro některé tady... jen jsem to slyšela , nejsem a nedělám ze sebe machra..nevím vo co jde )