Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

poškozené kola . . .

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kaca2

#21 Příspěvek od Kaca2 »

M3maniac píše:
darmon píše:
M3maniac píše:[quote="darmon"][quote="kaca"]... Je to poškozené z patníku a krajnic cest... .

poskozeny kola z patniku ? a z krajnic cest ?
co to je za nesmysl ? jak muzes mit poskrabany kolo od patniku.

myslela obrubník kámo,na to dám krk... :D

hmm zensky za volantem, ma to pak smysl opravovat ? :D[/quote]

myslím,že nee... a taky si myslím .... nóó,hm no jak to říct,hmm... :mrgreen:[/quote]

hmmm René :cry: , to jsem si fakt nemyslela vo tobě :lol:
Kaca2

#22 Příspěvek od Kaca2 »

abdul píše:nevim jak je mas poskozeny, ale mam tu kolegu co je dela perfektne.... kdyz tak cinkni...

Dám ti vědět koncem týdne. Budeš doma ? Přijela bych a hodil bys na to oko.. 8O . Nebo dej vědět kdy..Kopnem do sebe když tak kafe... :wink: krajani se nepochybně mohou přidat... Slyšela jsem , že se to dá nějak "opískovat" ? :roll: (pro některé tady... jen jsem to slyšela , nejsem a nedělám ze sebe machra..nevím vo co jde ) :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od George_D »

kaca píše:
abdul píše:nevim jak je mas poskozeny, ale mam tu kolegu co je dela perfektne.... kdyz tak cinkni...

Dám ti vědět koncem týdne. Budeš doma ? Přijela bych a hodil bys na to oko.. 8O . Nebo dej vědět kdy..Kopnem do sebe když tak kafe... :wink: krajani se nepochybně mohou přidat... Slyšela jsem , že se to dá nějak "opískovat" ? :roll: (pro některé tady... jen jsem to slyšela , nejsem a nedělám ze sebe machra..nevím vo co jde ) :lol:

Neboj napsalas to správně, jdou opískovat. Je to taková nejlepší forma zbavení se nečistot a hlavně nátěru a všeho čeho se chceš z těch dejme tomu kol zbavit, pak jenom poopravíš škrábance, třeba Alu kitem a stříkneš, a budou zase jako se škatulky :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

kaca píše:

jak budes mit cas tak se ozvi a nekde se potkame... :)
Kaca2

#25 Příspěvek od Kaca2 »

OK, jasnačka
Dande

#26 Příspěvek od Dande »

S tema zenskejma na zadnich sedackach to je husty.To je vtip nebo se to fakt stalo ale asi jo ze no narez.
Odpovědět