Ani se neptejLukas H. píše:A co stalo?

Jo to jerene kurc píše:Náhodou to je dobrá příprava pro jízdu bokem.....Leni píše:Já měla Suzuki Vitara 1.6 Cabrio z 93., koupená po bouračce, hnutý osy - celejch 5 let co jsem jí řídila, mi táhla do prava![]()
Ale byla s ní sranda...
tak to sis bez manzelky pekne polepsil, z laguny do 330i to je skok:)Mrzák píše:Rok 2000 první auto Vento 1,8i GLX 55kw r.94 na naučení (Učitel v autoškole řikal, že na začátečníka moc silný) ve 170km/h se to rozpadalo , 2001 Laguna 2.0 16v 102kw r.98- to už jelo i 230 z kopce, dobrý auto, od 11/03 nemám manželku, ale mám třetí auto BMW 330i r.2000 170kw, supr kára, jen nevim , kam to spěje, s těmi výkony, ale vim, že 4tý bude Báwo. že by M?
Něco na tom je,já nemít manželku jezdím dneska CSLkem...Mrzák píše:Rok 2000 první auto Vento 1,8i GLX 55kw r.94 na naučení (Učitel v autoškole řikal, že na začátečníka moc silný) ve 170km/h se to rozpadalo , 2001 Laguna 2.0 16v 102kw r.98- to už jelo i 230 z kopce, dobrý auto, od 11/03 nemám manželku, ale mám třetí auto BMW 330i r.2000 170kw, supr kára, jen nevim , kam to spěje, s těmi výkony, ale vim, že 4tý bude Báwo. že by M?
Jsme chtěli (teda kompromisně) novou Lagunu, ale při shánění 2,2DCI jsem si řekl, že za ty prachy můžu mit klidně 3 roky starý BMW v plný palbě a s nejlepším motorem (mimo speciality)a protože se už rozhoduju sám (je to blbý , že to tak píšu, byla nemocná), tak je teď auto moje jediná radost . Ale obecně - žensky ječej : Na co tak drahý auto? , zpomal, dělá se mi špatně, zastav na čůrání, nelep se mu na kufr. Čest vyjímkám.rene kurc píše:Něco na tom je,já nemít manželku jezdím dneska CSLkem...Mrzák píše:Rok 2000 první auto Vento 1,8i GLX 55kw r.94 na naučení (Učitel v autoškole řikal, že na začátečníka moc silný) ve 170km/h se to rozpadalo , 2001 Laguna 2.0 16v 102kw r.98- to už jelo i 230 z kopce, dobrý auto, od 11/03 nemám manželku, ale mám třetí auto BMW 330i r.2000 170kw, supr kára, jen nevim , kam to spěje, s těmi výkony, ale vim, že 4tý bude Báwo. že by M?![]()
hold drahej špás ta rodinka....
To nevim za co jim dekujes, pekne se na tobe nakapsovali...Martinéz píše:Slo to rovnou do servisu a uz vcera sem o 30.ooo lehci odjizdel s perfektni karou (diferak, rameno, rafky, tlumice a naky drobnosti). Takze timto chci podekovat servisu Cetuli za bleskovou a perfektni praci. Co me mrzi, ze auticko ted tahne minimalne doleva, ale s tim uz se prej asi nic moc delat neda..