raff píše:Já jsem takovej praktickej, takze sedma, ten kombajn a klidne i tu M5, co tu ukazujete, to vsechno jo, jo, a jo
Nicméně tady je malá alternativa...omlouvám se, je to jiná stáj, ale snad mi tu diverzi prominete
joo me se taky libi, jen jsem nejakou dobu byl v kontaktu s clvekm ktery byl testovacim teknikem volva a prej po par tkm je treba radici paka jako klacek v kyblu apod....
Lopatta píše:Je to už sice starší kára, ale ten motor..........
i ta kara je dbra, ten motor vypada fakt pekne
No aby ne, narvat 5,0l 12ti vál do E30. To musí bejt brutální práce. Doteď jsem nepobral jak to tam moh vecpat. Na fotkách to vidět není ale převodovka je 6-ti kvalt z M3 E36.
Takhle nějak si představuju vlka v rouše beránčím. :hopik4: :hopik2: :hopik3: :bezzub:
Lukas H. píše:Myslim ze kazdy z nas uz ma nejakou predstavu jaka bude jeho dalsi kara a jak si ji popripade poladi... Na netu je inspirace dost, takze najit nejakou co se blizi nejvic jeho idealu a sup sem s fotkou... Bude zajimavy sledovat z ceho do ceho pujdeme... Takze zacinam 740d
patras píše:pokud by se sehnalo, tak bych si moc pral 850i - tajnej sen
No osmičku bych taky bral, přece jenom je to coupé. A ani to neni tak nesplnitelnej sen. Klasická 850i se běžně prodává kolem 300k. To spíš 850Csi bude trošku dražší a mnohem nesehnatelnější. Co sem dám fotky tak to je 850i, r.v.90' a stojí 300k. Ta by mi klíďo stačila. Hlavně ta bílá kůže...
mno jinak 850CSi neni az tak nesehnatelne... no ikdyz mozna u nas ne
jinak ja mel za to ze 850CSi(like M) ma obsah 5,6l a 380k
co takhle s62 do osmy? to by se mi libilo
Mela se vyrabet M8, bylo jen par vyvojovych kousku. Motor S70/1, 6064ccm, VANOS, 550PS. Projekt byl zrusen. Po nekolika letech vyskemral dodavky techto upravenych motoru Gordon Murray pro McLaren F1. Upraveny motor dostal oznaceni S70/2, 627PS, 651Nm
jinak ja mel za to ze 850CSi(like M) ma obsah 5,6l a 380k
co takhle s62 do osmy? to by se mi libilo
Mela se vyrabet M8, bylo jen par vyvojovych kousku. Motor S70 (pozdeji prejmenovan na S70/1), 6064ccm, VANOS, 550PS. Projekt byl zrusen. Po nekolika letech vyskemral dodavky techto upravenych motoru Gordon Murray pro McLaren F1. Upraveny motor dostal oznaceni S70/2, 627PS, 651Nm
To je spravne. Jenze mela byt M8, ta mela mit motor S70/1, ktery se od S70B56 lisil zvetsenym zdvihovym objemem z 5576ccm na 6064ccm, zvetsenim poctu ventilu ze 2 na 4 na valec a aplikaci VANOSu.