Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zeby zmena?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

kompakt píše:
rene kurc píše:
kompakt píše: Jakej škaredej kompakt??? :lol:
Ty tu asi nejsi dlouho žé? :D Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej... :D a ber to sportovně... :D teda pro 99% fandů BMW,ale neboj na sraz s námi klidně můžeš... :D
:x
Tak tos mě uklidnil s tím srazem.
Pro všechny ostatní:
Mno nevěděl jsem, že tu jsou někteří, co porovnávak kompakt s Golfem a vyjde jim Golf lepší :x Myslel jsem jsem, že jsem u příznivců BMW. Jaký je rozdíl mezi kompaktem a sedanem? Stejný motor, podvozek, vnitřek. Je to jen zkrácený /ale ne rozvor/ a o 2x dveře míň. Navíc vzadu můžu vézt psa.
Dokonce si myslím, že je kompakt nejprodávanější BMW /ne u nás/. Tak o co vám jde? Jsme dva a pes, ušetřil jsem 200 tisíc a jsem spokojený.
Teď všechny popíchnu - myslím, že můj nový kompakt 2D je milionkrát lepší než ty vaše historický šunky a dá jim na prdel v akceleraci i maximálce. :D
Čekám hysterický odpovědi /hlavně to berte sportovně/ :lol:
No ja jsem pro dat race, pokud jsi z Prahy tak neni problem az sleze snih se sejit na letisti v Tlustici... :) Fakt by me vysledek moc zajimal... :)
N54 PWR
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patras Čestný člen »

ja kompakta mam a nevadi mi, sice jen e36. Podle me se e46 kompakt moc lisi od klasicky rady e46. Zatim jezdim a sem spokojenej. Sice mam hodne slusnou vybavu, ale v klasicky e36 je par veci jinak. Jede to jako slak (v ramci moznosti motoru) :) A stradam penizky na 328 coupe (popr. 325 s vanosem) Uvidime. Myslim si ze co se tyce vzhledu, je to vec osobniho nazoru. Nekomu se libi, nekomu ne. kazdej si bude hold obhajovat to, co mu stoji pred barakem a nepripusti, ze ten jeho vozejk neni presne to co chce. JA JO JA CHCI COUPE ale zatim sem mooc spokojenej. PS: z Golfa je mi nabliti ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

patras píše: JA JO JA CHCI COUPE ale zatim sem mooc spokojenej
Dbrá volba, souhlasím :)
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

patras píše:kazdej si bude hold obhajovat to, co mu stoji pred barakem a nepripusti, ze ten jeho vozejk neni presne to co chce.
no to je prave vono, videli jsme to tady v debate diesel versus benzin.... proste kdo ma zrovna v baraku ropu tak bude zaryte tvrdit ze je to to nej nej nej a naopak... podle me je compact fuckt to nejskaredsi BMW, ale prece jenom je to porad BMW ze...
kompakt

#25 Příspěvek od kompakt »

RuDoSh píše:
kompakt píše:Teď všechny popíchnu - myslím, že můj nový kompakt 2D je milionkrát lepší než ty vaše historický šunky a dá jim na prdel v akceleraci i maximálce. :D
Jo, ale porad to z nej neudela pekne auto :lol:
No něco na tom bude :( , ale už jsem si zvyk :wink:
kompakt

#26 Příspěvek od kompakt »

Lukas H. píše:
kompakt píše:
rene kurc píše: Ty tu asi nejsi dlouho žé? :D Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej... :D a ber to sportovně... :D teda pro 99% fandů BMW,ale neboj na sraz s námi klidně můžeš... :D
:x
Tak tos mě uklidnil s tím srazem.
Pro všechny ostatní:
Mno nevěděl jsem, že tu jsou někteří, co porovnávak kompakt s Golfem a vyjde jim Golf lepší :x Myslel jsem jsem, že jsem u příznivců BMW. Jaký je rozdíl mezi kompaktem a sedanem? Stejný motor, podvozek, vnitřek. Je to jen zkrácený /ale ne rozvor/ a o 2x dveře míň. Navíc vzadu můžu vézt psa.
Dokonce si myslím, že je kompakt nejprodávanější BMW /ne u nás/. Tak o co vám jde? Jsme dva a pes, ušetřil jsem 200 tisíc a jsem spokojený.
Teď všechny popíchnu - myslím, že můj nový kompakt 2D je milionkrát lepší než ty vaše historický šunky a dá jim na prdel v akceleraci i maximálce. :D
Čekám hysterický odpovědi /hlavně to berte sportovně/ :lol:
No ja jsem pro dat race, pokud jsi z Prahy tak neni problem az sleze snih se sejit na letisti v Tlustici... :) Fakt by me vysledek moc zajimal... :)
Souhlas, pokud nemáš poslední třílitr v dýzlu, tak jo. Jsem z prahy :D
kompakt

#27 Příspěvek od kompakt »

patras píše:ja kompakta mam a nevadi mi, sice jen e36. Podle me se e46 kompakt moc lisi od klasicky rady e46. Zatim jezdim a sem spokojenej. Sice mam hodne slusnou vybavu, ale v klasicky e36 je par veci jinak. Jede to jako slak (v ramci moznosti motoru) :) A stradam penizky na 328 coupe (popr. 325 s vanosem) Uvidime. Myslim si ze co se tyce vzhledu, je to vec osobniho nazoru. Nekomu se libi, nekomu ne. kazdej si bude hold obhajovat to, co mu stoji pred barakem a nepripusti, ze ten jeho vozejk neni presne to co chce. JA JO JA CHCI COUPE ale zatim sem mooc spokojenej. PS: z Golfa je mi nabliti ....
E46 kompakt se liší od klasiky pouze zkráceným kufrem. Jinak je to STEJNÉ. Podvozek, palubka, sedačky, vnitřní rozměry atd...Teď jsem se podíval na nákresy a kompakt má o nějakej cm širší rozchod v předu i v zadu. Dokonce si myslím, že je bezpečnější, protože nemá ty zadní dveře a tím by měl mít mnohem pevnější kastli. Pohotovostní hmotnost u mě je 1470 a u sedanu 320D je 1490kg.
Mě se taky nelíbil, ale zvítězil převoz psa a cena. Teď jsem si zvykl a je to docela hezký - ze předu bomba.
Pořád nemůžu spolknout to srovnání s Golfem..... :cry:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ne mam 2,5TDs ktery ma v zakladu 143koni.. Sice mam cip, ale zase budes mit vetsi kroutak a lehci karu... Mas petikvalt?
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

kompakt píše:
patras píše:ja kompakta mam a nevadi mi, sice jen e36. Podle me se e46 kompakt moc lisi od klasicky rady e46. Zatim jezdim a sem spokojenej. Sice mam hodne slusnou vybavu, ale v klasicky e36 je par veci jinak. Jede to jako slak (v ramci moznosti motoru) :) A stradam penizky na 328 coupe (popr. 325 s vanosem) Uvidime. Myslim si ze co se tyce vzhledu, je to vec osobniho nazoru. Nekomu se libi, nekomu ne. kazdej si bude hold obhajovat to, co mu stoji pred barakem a nepripusti, ze ten jeho vozejk neni presne to co chce. JA JO JA CHCI COUPE ale zatim sem mooc spokojenej. PS: z Golfa je mi nabliti ....
E46 kompakt se liší od klasiky pouze zkráceným kufrem. Jinak je to STEJNÉ. Podvozek, palubka, sedačky, vnitřní rozměry atd...Teď jsem se podíval na nákresy a kompakt má o nějakej cm širší rozchod v předu i v zadu. Dokonce si myslím, že je bezpečnější, protože nemá ty zadní dveře a tím by měl mít mnohem pevnější kastli. Pohotovostní hmotnost u mě je 1470 a u sedanu 320D je 1490kg.
Mě se taky nelíbil, ale zvítězil převoz psa a cena. Teď jsem si zvykl a je to docela hezký - ze předu bomba.
Pořád nemůžu spolknout to srovnání s Golfem..... :cry:
Coze? 1470kg? Kua to je nejak hodne... To mas mozna vic jak ja... :)
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No nenadělám nic,prostě kompakt je pro mně škoda vyrábět,je to jen obchodní tah proti golfům,focusům atd...ten golf si aspoŇ nehraje na kompakta,ale je to každého věc.Jinak musím přiznat že 320td docela fičí,jsem čuměl když jsem s ním dával race ale nakonec stejně viděl zádá(seat leon cupra TDI 110kw)s čipem jinak by to bylo asi vyrovnané protože ta 4kolka brzdí....prostě je to podle mě hřích těch peněz,bych si koupil ŕaději 2roky starou 330d!!!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

kompakt píše:Mě se taky nelíbil, ale zvítězil převoz psa a cena.
Co to máš za tele, že ho strkáš do kufru? :) Chudák... :roll:
Ten náš se vozí většinou vzadu (v 320d) a když jede se mnou tak sedí vedle mě na kožárně a dívá se z okna 8) Výhoda kožáren, že se do nich nezapichují chlupy, vysaje se to, utře a je čisto. Na hadrácích v 320d si nikdo nechce sedat dozadu, protože i po vyčištění vyleze parádně chlupatej :mhehe:
Anonymous

#32 Příspěvek od Anonymous »

Jawak píše:
kompakt píše:Mě se taky nelíbil, ale zvítězil převoz psa a cena.
Co to máš za tele, že ho strkáš do kufru? :) Chudák... :roll:
Ten náš se vozí většinou vzadu (v 320d) a když jede se mnou tak sedí vedle mě na kožárně a dívá se z okna 8) Výhoda kožáren, že se do nich nezapichují chlupy, vysaje se to, utře a je čisto. Na hadrácích v 320d si nikdo nechce sedat dozadu, protože i po vyčištění vyleze parádně chlupatej :mhehe:
Malý knírač. Někdy mu sklopím jednu zadní sedačku, aby se mohl procházet. Ale to pak šílím z těch chlupů :cry:
kompakt

#33 Příspěvek od kompakt »

Lukas H. píše:Ne mam 2,5TDs ktery ma v zakladu 143koni.. Sice mam cip, ale zase budes mit vetsi kroutak a lehci karu... Mas petikvalt?
Je to pětikvalt, je mezi ním a šestikvaltem nějakej zásadní rozdíl? Ta váha platí, asponˇ tu všichni vidíte, že kompakt je plnohodnotný auto a ne nějaký tisícikilový golf.
Je to nový, čipovat to asi nebudu. Odborníkům u nás moc nevěřím. Až to na mě přijde, tak to raději odvezu do německa.
kompakt

#34 Příspěvek od kompakt »

abdul píše:
patras píše:kazdej si bude hold obhajovat to, co mu stoji pred barakem a nepripusti, ze ten jeho vozejk neni presne to co chce.
no to je prave vono, videli jsme to tady v debate diesel versus benzin.... proste kdo ma zrovna v baraku ropu tak bude zaryte tvrdit ze je to to nej nej nej a naopak... podle me je compact fuckt to nejskaredsi BMW, ale prece jenom je to porad BMW ze...
Tak se v něm projedˇ a změníš názor.
Je vám všem jasný, že tu budu ještě další tři roky /doba leasingu/ hájit kompakta :lol: :lol: Příští bávo ale bude 3D.
Ještě k tý ropě - diskuze jsou zbytečný, každý má pravdu. Ale při rozhodování padla volba na ropu z bezpečnostního hlediska - při bouračce nehoří. To je alesponˇ pro mě pádný důvod.
abdul

#35 Příspěvek od abdul »

kompakt píše:
abdul píše:
Tak se v něm projedˇ a změníš názor.
Je vám všem jasný, že tu budu ještě další tři roky /doba leasingu/ hájit kompakta :lol: :lol: Příští bávo ale bude 3D.
Ještě k tý ropě - diskuze jsou zbytečný, každý má pravdu. Ale při rozhodování padla volba na ropu z bezpečnostního hlediska - při bouračce nehoří. To je alesponˇ pro mě pádný důvod.
neboj se starousi, i v compactu sem jel... nechapu proc bych tim ale mel zmenit nazor na jeho vzhled:) podle me je to proste nejskaredsi brambor co kdy sjel z vyrobni linky... ale zas je to treba chapat tak, ze brambory obecne jsou nadherny auta, takze i to nejskaredsi z nich je v podstate fesak... jinak jsi asi prvni clovek co se rozhodoval pro ropaka z bezpecnostnich duvodu:) alespon pro me urcite:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#36 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

kompakt píše:
Lukas H. píše:Ne mam 2,5TDs ktery ma v zakladu 143koni.. Sice mam cip, ale zase budes mit vetsi kroutak a lehci karu... Mas petikvalt?
Je to pětikvalt, je mezi ním a šestikvaltem nějakej zásadní rozdíl? Ta váha platí, asponˇ tu všichni vidíte, že kompakt je plnohodnotný auto a ne nějaký tisícikilový golf.
Je to nový, čipovat to asi nebudu. Odborníkům u nás moc nevěřím. Až to na mě přijde, tak to raději odvezu do německa.
No nepřeháněj golf IV má v naftě tak 1280kg a Vka bude možná ještě těžší,rozhodně nemá 1000kg jak píšeš...a čipovat v německu bude hlavně cenovej rozdíl.....všichni lidi co se u nás tímto zabývaj maj materiál stejně z německa,švýcar či itálie....takže budeš štastnej že budeš mít čip od DigiTecu,AC schnitzeru apod. ale za 50k!!! :D
kompakt

#37 Příspěvek od kompakt »

Pro všechny - jsem rád, že jsem vás konečně přesvědčil o kráse kompaktu tak končím diskuzi na toto téma :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#38 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

kompakt píše:
To by ses asi divil kolik vazi golf. :)
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od stealth »

S tou blbě slícovanou X3 to už fakt přehnal. Jenom doufám, že po něm nepřijde někdo ještě horší.
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#40 Příspěvek od JFK Čestný člen »

kompakt píše:Pro všechny - jsem rád, že jsem vás konečně přesvědčil o kráse kompaktu tak končím diskuzi na toto téma :lol:
Tak to těžko, drtivá většina zde kompakty nesnáší kvůli tomu ksichtu, ty kokoti se prostě snažili udělat konkurenci Golfům a podobnejm.. a skalní fandy to uráží. Jo a ten čumák toho kompaktu je ještě hnusnější než se čekalo, u E36 byl aspoň stejný jako u ostatních, ale teď ten bakelit kolem světel??? :)

Argument o ropě je k pobavení, ty hoříš asi často s autem, že?:)
A kompakt kvůli psovi??? :lol: :lol: :lol: Když tedy dbáš na tu bezpečnost, tak ti ale ušel jeden detail: až to do tebe někdo napálí zezadu tak svého psíka nehledej ve svém autě ale v motorovém prostoru toho, co ti z kompakta udělal Z4. Nikdy bych svého psa nenarval do kufru, tobě by se tam taky nelibilo...:) A velikost tvého psíka je jen taková perlička na zaver:):):)
Odpovědět