Lukke píše:Líbí víc? U M3 je starej ksicht kvůli tomu, aby zachovali jakousi odlišnost M3 od ostatních. Co se týče chromovanejch budíků, tak se dávají až teď s exclusive packetem (tušim od srpna), standardně se nedávají. btw: co je RDC?
Jo, líbí víc. Jsem čekal, že se ozveš. Myslím, že je to podle toho do čeho se člověk zakouká jako první. Mě se ta starší maska s většíma mlhovkama líbí víc než ty špičky ve světlech(snad pochopíš co myslím) a pidimlhovky.
RDC-kontrola tlaku v pneu, ale jak jsem psal, jsou to hovadinky.
Lukke píše:Líbí víc? U M3 je starej ksicht kvůli tomu, aby zachovali jakousi odlišnost M3 od ostatních. Co se týče chromovanejch budíků, tak se dávají až teď s exclusive packetem (tušim od srpna), standardně se nedávají. btw: co je RDC?
Jo, líbí víc. Jsem čekal, že se ozveš. Myslím, že je to podle toho do čeho se člověk zakouká jako první. Mě se ta starší maska s většíma mlhovkama líbí víc než ty špičky ve světlech(snad pochopíš co myslím) a pidimlhovky. RDC-kontrola tlaku v pneu, ale jak jsem psal, jsou to hovadinky.
Jojo taky když se do něčeho zakoukám, tak se mi pak už vylepšení nelíbí. Až bude nová řada, tak bude pro mě taky možná tahle hezčí. Jo na RDC jsem zapomněl, to je fakt.
Jo, líbí víc. Jsem čekal, že se ozveš. Myslím, že je to podle toho do čeho se člověk zakouká jako první. Mě se ta starší maska s většíma mlhovkama líbí víc než ty špičky ve světlech(snad pochopíš co myslím) a pidimlhovky. RDC-kontrola tlaku v pneu, ale jak jsem psal, jsou to hovadinky.
Jojo taky když se do něčeho zakoukám, tak se mi pak už vylepšení nelíbí. Až bude nová řada, tak bude pro mě taky možná tahle hezčí. Jo na RDC jsem zapomněl, to je fakt.
Sorry Lukke, me se ten starsi ksicht libi taky vic... Ten facelift ma na me uz moc sikme voci...
No musím se přidat k LukasHovi,mě ten face-lift moc nebere.Jde o to ,že klasické báwo mělo vždy to světlo nahoře uzčí a dole širší,myslím s blinkrem a tet to udělali kokoti naopak a myslím,že to byl krok zpět....ale to je jen můj názor,takže nic ve zlém Lukke....
divný je ,že ja mam na compactu mlhovky široký. V testu ,kteý je o 6měs starší než můj compact jsou jen ty malý jako má Lukke. Můj je 06/2003. Prostě to pořád měněj.
No jasný kucí. Každýmu se líbí něco jiného a tak to má být. Ale ta kontrola tlaku pneu u té tetičky není (bylo by tlačítko na panelu vedle DSC, zvuk. systému a vyhřívání sedaček a to tam neni).
Lukke píše:No jasný kucí. Každýmu se líbí něco jiného a tak to má být. Ale ta kontrola tlaku pneu u té tetičky není (bylo by tlačítko na panelu vedle DSC, zvuk. systému a vyhřívání sedaček a to tam neni).
Leda že by to tlačítko vedle vyhřvání bylo RDC a tetička si nechala vymontovat DSC. Jezdí zásadně driftem.