Že ty jsi tajnej testovací pilot zabezpečovacího zařízení ČD
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ach........ty závory...........
-
vally
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace 
By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?vally píše:Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace
-
Nikita
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, od známé(45) máti(67) která byla trochu nahluchlá ale jinak super babka si šla poobědě na procházku přes závory, samozřejmě ji to smetlo, na místě mrtvá. Strojvůdce (29) zavřenej v blázinci a obviněnej za ublížení na zdraví. tak rychle to jde :devil3:adam píše:
By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?
Trochu víc se dívejte na silnic a ne kolem
-
beemwex
- Klubové ID: 771
- Kontaktovat uživatele:
to by zaleželo,jestli ten vlak by přijiždel zleva.---pak by musel dat havlovy přednost,páč ten by jel z prava!!adam píše:By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?vally píše:Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace
no i kdyby chtěl dát přednost s tím vlakem, tak už by musel brzdit 2 km před závorama a to se Havlovi asi chcát ještě nechtělo:)adam píše:By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?vally píše:Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace