Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace
vally píše:Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace
By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?
adam píše: By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?
Jojo, od známé(45) máti(67) která byla trochu nahluchlá ale jinak super babka si šla poobědě na procházku přes závory, samozřejmě ji to smetlo, na místě mrtvá. Strojvůdce (29) zavřenej v blázinci a obviněnej za ublížení na zdraví. tak rychle to jde :devil3:
Trochu víc se dívejte na silnic a ne kolem
vally píše:Tak to je hustej zážiteček. Trochu mi to připomělo příhodičku, jak vezli našeho bývalého prezidenta Havla ( kterému se myslím chtělo na záchod ) a jelikož nechtěli čekat až přejede vlak, tak prostě prokličkovali mezi závorama. Docela povedenej byl i komentář celé situace - Prezident má prý přednost za každé situace
By me zajimalo jak by to okomentovali kdyby jel vlak a nedal mu prednost... zavreli by strojvudce za nedani prednosti?
to by zaleželo,jestli ten vlak by přijiždel zleva.---pak by musel dat havlovy přednost,páč ten by jel z prava!!
jinak dnes jsem se dozvedel,že jsem nebyl první,kdo u nas v semilech takhle prosvištěl přes přejezd a byly šranky dole.Na tom samim místě to prej projel borec s UNEM.Jednu zavoru přerazil ,druha odolala.ale vodsralo to sklo a přední sloupky!!joo-UNO není BÁWO!!! JE TO TADY ASI ZAKLETÝ!
Mno ty wole!!!!!! Beemwexi jojo, to jsou ty tvoje přírodopisný dokumentární pořady na videu... že by něco novýho? Jinak gratuluju, že jsi to přežil v pohodě.
Hezky jsem se pobavil Hlavně že živutek a zdravi je Ok. A ta materialni škoda je taky těžce v pohodě... Solidni zažitek. Ale příště raději bez něj, Ne?...
no i kdyby chtěl dát přednost s tím vlakem, tak už by musel brzdit 2 km před závorama a to se Havlovi asi chcát ještě nechtělo:)