matej píše:HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.
ADD "ASC" JA MAM 328 Z 1996 A MYSLIM ZE ASC TAM NEMAM. NENI TAM ANI TED CUDLIK PRED RADICKOU KTERYM SE TO VYPINA ZAPINA.
to je extremne divny .. neni to stavebnice?
No tak starouši ,nesmíš být tak rozmazlený z tvý extra výbavy,tvý extra káry....(mimochodem už sis nechal domontovat tempomat....?)
Me to vazne prekvapuje, ja myslel ze to maj vod urcityho roku a vykonu vsechny auta v zakladu. Ze by to nemela 328 se mi zda opravdu divny. ... tempomat nepotrebuju.
Lopatta píše:Taky jsem to rozstřelil,7.12. první večer pořádnej mráz, ostrá zatáčka, za sucha bych ji projel rychle a čistě, ale jak mrzlo sklouzla se mi prdel, přetočil jsem to a narval do zaparkovanýho auta. Trojka pokuty a to nebyl nikde žádnej svědek a auto bylo pojízdný, sám sem je na sebe zavolal. Moje kára, 30k za bouračku + 20k za novinky, ta co jsem ji orval (VW Polo) odhaduju že to mohl mít tak do 15k.
V pátek má vyjet z laku, už se těším! :devil:
he, ja to mam skoro stejne zboreny, i ta barva sedi
LOPOLO píše:[quote="matej"]HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.
ADD "ASC" JA MAM 328 Z 1996 A MYSLIM ZE ASC TAM NEMAM. NENI TAM ANI TED CUDLIK PRED RADICKOU KTERYM SE TO VYPINA ZAPINA.
No tak starouši ,nesmíš být tak rozmazlený z tvý extra výbavy,tvý extra káry....(mimochodem už sis nechal domontovat tempomat....?)
Bych měl teď jeden na prodej a taky zbytek "plný výbavy"...kua led! [/quote]
Kdyby si to náhodou chtěl rozprodat tak bych potřeboval palubák.
Ten co tam mám je ta soc. verze co ukazuje akorát teplotu, hodiny, datum a check control. A navíc má v prdeli displej.
LOPOLO píše:[quote="matej"]HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.
Me to vazne prekvapuje, ja myslel ze to maj vod urcityho roku a vykonu vsechny auta v zakladu. Ze by to nemela 328 se mi zda opravdu divny. ... tempomat nepotrebuju.[/quote]
Jasně,Ty potřebuješ ASC a PDC....
Kua tak jsem se teď probudil...pan Guinness (nebo jak se to píše..) by měl ze mě radost a už by mě za včerejšek a dnešek zapsal do své knihy..Nejhorší je, že se mi zdálo že už je kára v poh...a ona je pořád rozsekaná!!! :bigcry:
Ja mel v lete s cca 2 mesice starym mym milovanym nehodicku kdy me sejmula baba v BMW kde jim je pujcovaly jako predvadecky na nejaky akci od prodejce od ktereho jsem to koupil taky ja. Verte nebo ne nejdrive me hnali zpatky a ze tam to vyresime, porad neverili ze to auto je moje a ze nepatrm mezi ty kterym to jen pujcujou. Stalo se to v maly vesnicce na BN a predstavte si jak pak koukaly policajti a ty vesnicany kdyz tam bylo asi 6 novejch BMW a dva z toho poskrabany....
a i kdyz to tak nevypada oprava byla za 140 000,-
nastesti za to mohla ona, vytlacila me az skoro do skarpy
Přílohy
A takhle dopadla ona
DSC00791neh.JPG (78.85 KiB) Zobrazeno 906 x
me poskrabala od predku az dozadu + zrcatko+okno+prah