Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vcera v noci jsme se byli projet s 320i JFK...
-
- Klubové ID: 1028
Originál zaslal Citrus
Pan Moralista.. Vsechno se to tyka toho sameho.. Jak dosahnout takoveho stavu, jaky jsi videl na tech fotografiich. Ale ty asi nemas rad moc sportovni upravy, vid..
Předpokládám, že tohle nebyla odpověď pro mě... V opačným případě bych totiž nechápal logiku tvýho uvažování a mozkový procesy, kterýma jsi na tu odpověď přišel.
-
Originál zaslal Citrus
Clovece, byla.. Ale nevim co s tim udelas..![]()
Hmmm, tak pak máš fakt domotaný mozkový pochody. Tři příspěvky o jednom a tom samém, jen aby zabíraly prostor... A pak se ještě ohradíš tím, že to přece bylo o tom samém... No jistěže bylo. A právě to se na fóru nedělá. Stejně tak jako crosspostovat jeden příspěvek do X témat.
Možná jsem moralista, ale jen internetovej. On totiž i internet má svou etiku, kterou se každej slušnej člověk řídí.
Došlo? Doufám, že ano. :321:
Originál zaslal d.aemon
Hmmm, tak pak máš fakt domotaný mozkový pochody. Tři příspěvky o jednom a tom samém, jen aby zabíraly prostor... A pak se ještě ohradíš tím, že to přece bylo o tom samém... No jistěže bylo. A právě to se na fóru nedělá. Stejně tak jako crosspostovat jeden příspěvek do X témat.
Možná jsem moralista, ale jen internetovej. On totiž i internet má svou etiku, kterou se každej slušnej člověk řídí.
Došlo? Doufám, že ano. :321:
Vis, ale ty tve blaboly o etice, zabiraji take nejake ty prispevky, misto toho, aby jsi odpovedel na co jsem se zeptal.. Lide sem chodi kvuli bavum a ne kvuli moralistyckym kecum..

-
Originál zaslal Citrus
Vis, ale ty tve blaboly o etice, zabiraji take nejake ty prispevky, misto toho, aby jsi odpovedel na co jsem se zeptal.. Lide sem chodi kvuli bavum a ne kvuli moralistyckym kecum..Nesnasim nesmyslne hadky, BTW. toto tema se tyka te silenosti, kterou jsi videl v prvnim prispevku na tech foto.. :zmateny: Takze se prestan chovat jako trilete ucho, a pokracuj nebo nepokracuj v diskuzi :meleme: na toto tema.. :pcmaniac: :fakac:
![]()
Máš pravdu. Nehodí se, abych se choval jako ty a tobě podobní. To radši skousnu tvoje následný kydy a přestanu na tebe reagovat. Obrázek o tom, co jsi zač už mám docela přesnej, i když vždycky můžeš překvapit nějakou novou slátaninou.
Napsal jsi to naprosto přesně: lidi sem chodí kvůli BáWům, ještě lépe řečeno - aby si o nich v klidu popovídali a nemuseli číst kvanta zbytečně rozplizlých příspěvků od jednoho zamrzlýho puber?áka, co se hned ješitně chytne každé dobře míněné poznámky - holt, potrefená *** se vždycky ozve.
Howgh. S tebou jsem domluvil (alespoň do doby než dostaneš rozum).
Jujuj tady to zacina byt nejak divoke, tak na to :prd2: a bavte se o prispevku. Je fakt, ze kdyz jsem se na to podivala, tak jsem naprosto nechapala! :sok: Husi kuze me naskocila a nemela na to slov, teprv ted se rozhybala abych neco byla schopna napsat :slunce: tak jak rekli uz vsichni prede mnou kluci :ucta: :ucta: :ucta:
-
Originál zaslal slunicko
Jujuj tady to zacina byt nejak divoke, tak na to :prd2: a bavte se o prispevku. Je fakt, ze kdyz jsem se na to podivala, tak jsem naprosto nechapala! :sok: Husi kuze me naskocila a nemela na to slov, teprv ted se rozhybala abych neco byla schopna napsat :slunce: tak jak rekli uz vsichni prede mnou kluci :ucta: :ucta: :ucta:
Neboj, díftko. Jak jsem napsal - a? už zareaguje jakkoli, mě stačí, že si myslím svý. Ode mě se už reakce na tenhle spor nedočkáte.

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal d.aemon
Kup si proboha co chceš, jen nerozplizávej tři příspěvky k jednomu tématu. Chceš vyhrát v počtu příspěvků nebo co? :fuckoff:
To Citrus: vzhledem k tomu, že jsou tvoje příspěvky asi tak po 2 minutách, co třeba použít možnost "Editovat/smazat" když si "náhodou" vzpomeneš že jsi něco chtěl doplnit!!!
To D.aemon: Klííííííííííííd
A pro všechny ostatní (přesněji pro Křižníka a JFK) jestli jich teda ještě neodplavila stoletá voda!
Jak jste to sakra udělali - o tom by přece tato diskuse měla byt - jestli jsem to dobře pochopil!!!
Originál zaslal Dave
Jak jste to sakra udělali - o tom by přece tato diskuse měla byt - jestli jsem to dobře pochopil!!!
diskuse o tom byt mela to je fakt

nicmene : z dnesni noci mame fotky z Mka

ale jenom gejzirovaci

hodim rano (rozumej tak kolem 12-13h

jinak pro pány a paní OFFTopikáře/ky :
Grepfruite : proč asi sakra je u příspěvku Editovat/Smazat?? .. pro ty méně nadané je to proto, aby FORUM nebylo jako XCHAT
takže pro příště tyhle příšernosti nekompromisně odmáznu a odmazávat budu dokud se dotyčný nenauči napsat delší souvislý text ....
:bang2:
Grepfruite : proč asi sakra je u příspěvku Editovat/Smazat?? .. pro ty méně nadané je to proto, aby FORUM nebylo jako XCHAT
takže pro příště tyhle příšernosti nekompromisně odmáznu a odmazávat budu dokud se dotyčný nenauči napsat delší souvislý text ....
:bang2:
Originál zaslal d.aemon
Jsem myslel, že ty budíky maj nějaký dorazy, ale na druhou stranu kdo by předpokládal, že s tím bude někdo dělat takovýhle psí kusy, že?![]()
![]()
![]()
:ucta: Klobouk dolů, pánové.
mno ono takhle...

"někdo" a "JFK" ... ?!!?

Robert je vsehoschopnej a dokazuje to v praxi
jinak... DaF nam dneska licil o cem debatuje se Shrekem Paulem atd.

pro vsechny : original fotky mam ve fotaku (DaF videl ... a uznal) takze kazdej kdo bude chtit ma moznost u me ve fotaku shlednout originaly v 1600x1200