Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vcera v noci jsme se byli projet s 320i JFK...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Schóva

#21 Příspěvek od Schóva »

No vidis a mas to.:D
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Klakson »

já jsem kupoval celej kit
d.aemon
Klubové ID: 1028

#23 Příspěvek od d.aemon »

Kup si proboha co chceš, jen nerozplizávej tři příspěvky k jednomu tématu. Chceš vyhrát v počtu příspěvků nebo co? :fuckoff:
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Citrus »

Originál zaslal Klakson
já jsem kupoval celej kit

Kde jsi ho splasil??
d.aemon

#25 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Citrus
Pan Moralista.. Vsechno se to tyka toho sameho.. Jak dosahnout takoveho stavu, jaky jsi videl na tech fotografiich. Ale ty asi nemas rad moc sportovni upravy, vid..

Předpokládám, že tohle nebyla odpověď pro mě... V opačným případě bych totiž nechápal logiku tvýho uvažování a mozkový procesy, kterýma jsi na tu odpověď přišel.
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Citrus

Kde jsi ho splasil??

v GX
d.aemon

#27 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Citrus

Clovece, byla.. Ale nevim co s tim udelas.. :mad:

Hmmm, tak pak máš fakt domotaný mozkový pochody. Tři příspěvky o jednom a tom samém, jen aby zabíraly prostor... A pak se ještě ohradíš tím, že to přece bylo o tom samém... No jistěže bylo. A právě to se na fóru nedělá. Stejně tak jako crosspostovat jeden příspěvek do X témat.
Možná jsem moralista, ale jen internetovej. On totiž i internet má svou etiku, kterou se každej slušnej člověk řídí.
Došlo? Doufám, že ano. :321:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Shrek »

To je fuckt. :D

irenie on Není nad příspěvky - tři jednoduché věty za sebou. :nene: irenie off

Kua čéče Citróne, ze tebe by jeden zezelenal, fórum je fórum a chat je chat, ses spletl nějako v adrese né? :prd: :cool:
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Citrus »

Originál zaslal d.aemon

Hmmm, tak pak máš fakt domotaný mozkový pochody. Tři příspěvky o jednom a tom samém, jen aby zabíraly prostor... A pak se ještě ohradíš tím, že to přece bylo o tom samém... No jistěže bylo. A právě to se na fóru nedělá. Stejně tak jako crosspostovat jeden příspěvek do X témat.
Možná jsem moralista, ale jen internetovej. On totiž i internet má svou etiku, kterou se každej slušnej člověk řídí.
Došlo? Doufám, že ano. :321:

Vis, ale ty tve blaboly o etice, zabiraji take nejake ty prispevky, misto toho, aby jsi odpovedel na co jsem se zeptal.. Lide sem chodi kvuli bavum a ne kvuli moralistyckym kecum.. :eek: Nesnasim nesmyslne hadky, BTW. toto tema se tyka te silenosti, kterou jsi videl v prvnim prispevku na tech foto.. :zmateny: Takze se prestan chovat jako trilete ucho, a pokracuj nebo nepokracuj v diskuzi :meleme: na toto tema.. :pcmaniac: :fakac: :santa:
d.aemon

#30 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Citrus

Vis, ale ty tve blaboly o etice, zabiraji take nejake ty prispevky, misto toho, aby jsi odpovedel na co jsem se zeptal.. Lide sem chodi kvuli bavum a ne kvuli moralistyckym kecum.. :eek: Nesnasim nesmyslne hadky, BTW. toto tema se tyka te silenosti, kterou jsi videl v prvnim prispevku na tech foto.. :zmateny: Takze se prestan chovat jako trilete ucho, a pokracuj nebo nepokracuj v diskuzi :meleme: na toto tema.. :pcmaniac: :fakac: :santa:

Máš pravdu. Nehodí se, abych se choval jako ty a tobě podobní. To radši skousnu tvoje následný kydy a přestanu na tebe reagovat. Obrázek o tom, co jsi zač už mám docela přesnej, i když vždycky můžeš překvapit nějakou novou slátaninou.
Napsal jsi to naprosto přesně: lidi sem chodí kvůli BáWům, ještě lépe řečeno - aby si o nich v klidu popovídali a nemuseli číst kvanta zbytečně rozplizlých příspěvků od jednoho zamrzlýho puber?áka, co se hned ješitně chytne každé dobře míněné poznámky - holt, potrefená *** se vždycky ozve.

Howgh. S tebou jsem domluvil (alespoň do doby než dostaneš rozum).
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od slunicko »

Jujuj tady to zacina byt nejak divoke, tak na to :prd2: a bavte se o prispevku. Je fakt, ze kdyz jsem se na to podivala, tak jsem naprosto nechapala! :sok: Husi kuze me naskocila a nemela na to slov, teprv ted se rozhybala abych neco byla schopna napsat :slunce: tak jak rekli uz vsichni prede mnou kluci :ucta: :ucta: :ucta:
d.aemon

#32 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
Jujuj tady to zacina byt nejak divoke, tak na to :prd2: a bavte se o prispevku. Je fakt, ze kdyz jsem se na to podivala, tak jsem naprosto nechapala! :sok: Husi kuze me naskocila a nemela na to slov, teprv ted se rozhybala abych neco byla schopna napsat :slunce: tak jak rekli uz vsichni prede mnou kluci :ucta: :ucta: :ucta:

Neboj, díftko. Jak jsem napsal - a? už zareaguje jakkoli, mě stačí, že si myslím svý. Ode mě se už reakce na tenhle spor nedočkáte. :D :D :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal d.aemon

Neboj, díftko. Jak jsem napsal - a? už zareaguje jakkoli, mě stačí, že si myslím svý. Ode mě se už reakce na tenhle spor nedočkáte. :D :D :D

Ne nebojim :D ja Ti verim, tak nemam duvod :P
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Paul-c »

Originál zaslal Paul-c
?????? no comment ?????????What's this????

Uz to asi vim.Jen se ujistit.
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon
Kup si proboha co chceš, jen nerozplizávej tři příspěvky k jednomu tématu. Chceš vyhrát v počtu příspěvků nebo co? :fuckoff:

To Citrus: vzhledem k tomu, že jsou tvoje příspěvky asi tak po 2 minutách, co třeba použít možnost "Editovat/smazat" když si "náhodou" vzpomeneš že jsi něco chtěl doplnit!!!

To D.aemon: Klííííííííííííd

A pro všechny ostatní (přesněji pro Křižníka a JFK) jestli jich teda ještě neodplavila stoletá voda!

Jak jste to sakra udělali - o tom by přece tato diskuse měla byt - jestli jsem to dobře pochopil!!!
Kriznik

#36 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Dave

Jak jste to sakra udělali - o tom by přece tato diskuse měla byt - jestli jsem to dobře pochopil!!!

diskuse o tom byt mela to je fakt :D
nicmene : z dnesni noci mame fotky z Mka :) (ne rychlostni protoze fakt dost prselo a sliky na robertove Mku jsou vo pusinku :) )
ale jenom gejzirovaci :)
hodim rano (rozumej tak kolem 12-13h :D) nebo kdyz se mi bude chtit tak ted :)
Kriznik

#37 Příspěvek od Kriznik »

jinak pro pány a paní OFFTopikáře/ky :

Grepfruite : proč asi sakra je u příspěvku Editovat/Smazat?? .. pro ty méně nadané je to proto, aby FORUM nebylo jako XCHAT
takže pro příště tyhle příšernosti nekompromisně odmáznu a odmazávat budu dokud se dotyčný nenauči napsat delší souvislý text ....

:bang2:
Kriznik

#38 Příspěvek od Kriznik »

Mko
Přílohy
img_0009555.jpg
img_0009555.jpg (21.78 KiB) Zobrazeno 1860 x
img_0009555.jpg
img_0009555.jpg (21.78 KiB) Zobrazeno 1860 x
Kriznik

#39 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal d.aemon
Jsem myslel, že ty budíky maj nějaký dorazy, ale na druhou stranu kdo by předpokládal, že s tím bude někdo dělat takovýhle psí kusy, že? :D :D :D
:ucta: Klobouk dolů, pánové.

mno ono takhle... :)
"někdo" a "JFK" ... ?!!? :)
Robert je vsehoschopnej a dokazuje to v praxi

jinak... DaF nam dneska licil o cem debatuje se Shrekem Paulem atd. :)

pro vsechny : original fotky mam ve fotaku (DaF videl ... a uznal) takze kazdej kdo bude chtit ma moznost u me ve fotaku shlednout originaly v 1600x1200
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#40 Příspěvek od JFK Čestný člen »

to pomeranč: tak až mi tam najdeš tu láhev šampáňa, tak dej vědět :):fuckoff:
P.S. : že sis tu 318-ku koupil kvůli spotřebě, umělče...:mhihi: :yep: :potlesk: :dunno: :vytlem2: :prdel: :vytlem3: :prdel2: :bang2: :lool2: :lool2: :lool2:
Odpovědět