Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zdárec

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Anonym

#21 Příspěvek od Anonym »

Originál zaslal Béďa

To není špatnej nápad. Ještě se nějak domluvíme. Teď ale do Brna nějakou tu dobu autem nepojedu. Tak zatim a dík:mhihi:

Tak jak budeš chtít, tak dej info na mail!!! Měl by byt k dispozici, nebo to vyhoď do diskuse!!!

Zdar
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal JFK
Mít každej kokot AUTO BMW E36, tak jdu a koupím minimálně E46. A když Ti to nebude trapný obstarávat si SPZku, kterou už někdo má... No proč ne, každej jsme nějakej, že?

Máš pravdu, každej jsme jinej. Ale podle tvého chování usuzuji, že kdybych tu značku měl, tak ty ji vyhodíš!!! A pak bych ji měl jen já! :P Ne, máš pravdu, byl to tvůj origo nápad a je jen tvoje. Ale s tou kolonou jak psal Pavouk by to bylo fakt cool, ne? Ok! Nemáš nazbyt aspoň tu samolepku?
Kriznik

#23 Příspěvek od Kriznik »

samolepky ma Pavouk
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#24 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jo mít tak VŠICHNI M3 a mít SPZ "M POVER" , tak proč ne. Ale je rozdíl, když celej klub bude mít na zadním okně nápis "Club E36" a nebo všichni stejnou SPZku "Club E36". Já s tou SPZkou jezdím normálně, ne jenom na srazy:D
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Béďa »

Chápu.... No, ale aspon bychom se poznaly už na 100m. :)
Anonym

#26 Příspěvek od Anonym »

Právě jsem proąla vaąi debatu o SPZ-tkách E36. Myslím,ľe to není aľ tak ąpatný nápad. Faktem je,ľe by byli členi klubu k rozeznání na první pohled. Pak by bylo i pro ostatní jednoduąąí rozpoznat vás a hned by i pocit na srazech byl jiný, kdyľ by si kolem říkali :¨Hele,to jsou oni z E36, ty byli i tam a tam. Já je viděl." No, ale je to jen názor holky, tak nevim.
d.aemon
Klubové ID: 1028

#27 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Anonym
Právě jsem proąla vaąi debatu o SPZ-tkách E36. Myslím,ľe to není aľ tak ąpatný nápad. Faktem je,ľe by byli členi klubu k rozeznání na první pohled. Pak by bylo i pro ostatní jednoduąąí rozpoznat vás a hned by i pocit na srazech byl jiný, kdyľ by si kolem říkali :_Hele,to jsou oni z E36, ty byli i tam a tam. Já je viděl." No, ale je to jen názor holky, tak nevim.

Ten nápad s označením příslušnosti ke klubu je náhodou super. Ale nemělo by to být jen tak zadarmo... to se každej moula přihlásí, vyfasuje nálepku nebo značku a pak dělá frajera. Spíš bych to viděl na nějaký příspěveček na chod klubu + pár účastí na společných akcích = nárok na klubovou značku nebo nálepku.
Navíc takových "Club E36" může být za chvilku víc. Chtělo by to pojmenovat a odlišit od ostatních. Ale jinak, JFK, ta značka je fakt cool :ucta: mě se strašně líbila. Zaráží mě, že to švestkám nevadí, i když... :321:
Anonyme, ty už se zaregistruj! Předpokládám, že jsi ta stejná, která už tady přispívala.
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#28 Příspěvek od JFK Čestný člen »

To zvyditelnění může spravit pořádná samolepka na zadním skle:D
Schóva

#29 Příspěvek od Schóva »

:huuu: Tak jste me premluvili. Je fakt, ze to bude takhle lepsi nez byt AN. Musim jeste vytvaret neco malo hodnot, aby bylo na auticko. Tak zatim
Odpovědět