Originál zaslal Cenyp [B]taky jsem zjistil ze takovy kravsky kridlo z vas snad nikdo nema ... tak nevim jestli je to to pravy orechovy ... ale za timhle autem za zarucene kazdej v Liberci ohlidne ( i slepej )
No to se nediv... Rieger je proste Rieger... Je to Infinity II ? Pokud ano, tak to je lopata jako krava! Ale me se tam libi hlavne ten spoilac - zadni naraznik... Ten je DOKO! Ty brejle proste nemaj chybu!
Originál zaslal DaF [B]Koukam dalsi clen, kterej pojede az z Liberce a je pro Cerny Most. No, myslim, ze to tentokrat budou mit "ty ze zapadu" celkem slozity... To ukecat tema svejma sotva dvema hlasama... Ale zase by nebylo od veci si v tolika lidech strihnout jizni spojku... No uvidime - domluvime... Kdyztak na Cenypa nekde pockame a dovedeme ho...
jezisi
jenom ne Jizni spojku vsecko, jenom tohle ne co te prosimte na ty hrbolaty hruzny ceste tak vzrusuje?
vono by stacilo kdyby na me cekal nakej nadsenec treba na tom parkaci u Hornabachu nebo jak se menuje a jakozto jednadvacetiletej kouzelnej dedecek "bohate" odmenim
Originál zaslal Cenyp [B]vono by stacilo kdyby na me cekal nakej nadsenec treba na tom parkaci u Hornabachu nebo jak se menuje a jakozto jednadvacetiletej kouzelnej dedecek "bohate" odmenim
jezisi jenom ne Jizni spojku vsecko, jenom tohle ne co te prosimte na ty hrbolaty hruzny ceste tak vzrusuje?
No, ja jen ze bysme mohli v kolone trhnout Robertuv novej rychlostni rekord... A to 220km/h po Praze! A samozrejme na Jizni spojce... Znas snad lepsi silnici po Praze? Ja moc ne...
no ja nevim jestli je to komplet od pana riegra to mi budete rict - vymluvit- spis vy .. ale lopata to je .... aspon me auta co jedou za mnou neoslnujou .. ne ze by za mnou dlouho vydrzeli
No, ja jen ze bysme mohli v kolone trhnout Robertuv novej rychlostni rekord... A to 220km/h po Praze! A samozrejme na Jizni spojce... Znas snad lepsi silnici po Praze? Ja moc ne...
220 je na Jizni spojce vo drzku, na tech hupech ti to odskoci a ses v kelu
vic jak 220 muzes klidne jet treba v Holesovickach k tescu, nebo od tesca k prumyslovy
ale nechapu proc 220 "trhat" rekordy si pak natrhnes bavo o svodidla
kdo si pocka ten se docka .. jestli jsem se neptal tak se zeptam a jestli jo tek jsem degen ale to se da omluvit ... treba je to vrozeny
v kolik je to hodin ?
Originál zaslal Cenyp [B]kdo si pocka ten se docka .. jestli jsem se neptal tak se zeptam a jestli jo tek jsem degen ale to se da omluvit ... treba je to vrozeny v kolik je to hodin ?
sleduj forum, dozvis se to... Minimalne den dva pred vlastni akci... Upresneni casu a mista se tu bude myslim vehementne resit... Ale byva to tak vzdy mezi 17:00-18:00 ...
No, do toho lana jdu... Kolit Ti to zatim nadelilo na tachometru jako maximalku? Jinak verim, ze ty Vase 325ky jsou proste vykonny jako svina.... Jen ja si koupil trosku chciply a ctyrvalcovy Bawo... Ale zatim se porad jeste presvedcuju, ze mi to staci... Ale mam takovy simrani, ze mi to dlouho nevydrzi... :-/
ono je to asi pro jeji dobre ponevadz svuj pas cudnosti svarit stiham ale dva teda nestiham a myslim ze zajem by byl ... - myslim prekonavat ten druhej pas cudnosti zatimco ja bych byl zamknutej tim prvnim ke svymu Bawu
jelikoz jsem ho kupoval pred dvouma mesicema tak jsem ani nemel poradnou prilezitost to testnout ale jel jsem v tom 240... zatim a az se mi nekdo podiva na ten divnej motor na tu vostrou vacku co se tam vevnitr krouti a podobne ... tak bude i hur snad
Originál zaslal Cenyp [B]jo tak to bych mel stihat celkem v pohode a berou se tam pritulkyne ? ja jen co mam delat a se mi ta moje bude spat do kocaru
no vono visco... S odjezdem pred pulnoci moc nepocitej... Kafrani o karach a prohlizeni nastartovanejch motoru a inhalovani vyfukovych splodin a kafovani a pizza a dzusy a kidy a ciga a hrabacky a kour a paleni pneumatik a prohlizeni spoilacu a rozsveceni svetel a mlhovek a stourani se ve vejfalech a poslouchani audia a vymena CD a vosahavani kridel a utrhanejch diferaku a tahani na lane a policejnich kontrol a kriminalek na krku a nocni navstevy mr.Uhlika a popijeni v knajpach do rannich hodin... Tohle vsechno proste bude na programu... Takze pokud pritulkyne tohle snese (stejne ji zamknes v BaWu a nechas ji tam nasranou 6-9hodin sedet)... Tak ji klidne vem... Je to vobcas dobrej doplnek... BaWu to slusi (samozrejme kdyz je pekna...)
no vono visco... S odjezdem pred pulnoci moc nepocitej... Kafrani o karach a prohlizeni nastartovanejch motoru a inhalovani vyfukovych splodin a kafovani a pizza a dzusy a kidy a ciga a hrabacky a kour a paleni pneumatik a prohlizeni spoilacu a rozsveceni svetel a mlhovek a stourani se ve vejfalech a poslouchani audia a vymena CD a vosahavani kridel a utrhanejch diferaku a tahani na lane a policejnich kontrol a kriminalek na krku a nocni navstevy mr.Uhlika a popijeni v knajpach do rannich hodin... Tohle vsechno proste bude na programu... Takze pokud pritulkyne tohle snese (stejne ji zamknes v BaWu a nechas ji tam nasranou 6-9hodin sedet)... Tak ji klidne vem... Je to vobcas dobrej doplnek... BaWu to slusi (samozrejme kdyz je pekna...)
daaaaaaaaaaaf to tak neuveritelne vsechno shrnul, ze to je az temer nadlidsky vykon
no ja to tak dlouho nevydrzim musim rano do prace - presvedcovat zakazniky ze prave tenhle zamek je pro ne nejlepsi a to nevadi ze je tak hrozne drahej a neposlat do prdele babicku ktera je tam toho dne uz popaty ze ten klic ji proste fungovat nebude pac je vod jinyho zamecku .... takze odpadnu drif .. ja jen abych se vryl do podvedomi ostatnich nadsencu