Tak mě napadá,že vlastně vůbec bych nepotřeboval DVD,když na tak malé obrazovce si plnou kvalitu DVD stejně nevychutnám,ale raději bych video vstup třeba na USB,nebo HDD,paměťovky a pod.,prostě kde si nahraji spousty filmů. Lze i to?
roti: jenže slušný superb II 3,6 a porovnání se 760i je uplně někde jinde. Superb je koncernová nuda ikdyž to není špatný s porovnáním běžných aut.
Ale BMW 7 je uplně jiná liga ještě ve výbavě, a cena je většinou poloviční nebo o kilo níž než superb II a jízda se nedá vůbec srovnat ani pohodlí a sportovní charakter auta je taky prvotřídní ve své třídě.
Ještě jednou bych se tedy zeptal,zda by nešlo úplně vynechat DVD a místo něj instalovat třeba harddisk,vstup pro flashku,nebo paměťovku,prostě přes nějakou tu gateway místo DVD napojit jinou mechaniku.
Na to by měl stačit Dension, ale neznám nikoho, kdo ho má. Ani výrobce mi tenkrát nebyl schopen říci, jestli bude fungovat vše co jsem chtěl. Ber to prostě tak, že je to staré auto a takovéhle věci je horší rám dostat. Jde to, ale je to jen otázka peněz.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
mistr nandro mi ukazal že někteří lidi by měli mít radši superba a ne to nejlepší co z bmw vyšlo
Zdravím Tě ještě jednou. Napadlo mě úplně jiné,jednodušší řešení a chci se Tě zeptat,zda by jsi to svedl. Jde o to,že bych pořídil klasické autorádio z vysouvacím displejem,které by umělo vše co chci,ale rád bych ho zaměnil za kazetový modul co je teď ve voze. Jde jen o to,zda by šlo napojit na reprosystém místo stávajícího přehrávače a hlavně zařídit,aby potenciometr hlasitosti zastal stejnou funkci jako u kazetového modulu,jehož součástí je právě ovladač hlasitosti pro kazetu,CD měnič a kdoví jestli né i pro systém v autě celkově.
Bylo by to nejlepší řešení. Než mít spoustu různých krabiček a složitého integrování do systému si dát prostě klasické autorádio co bude vše umět. Co si o tom myslíš?
Super,takže to jde. Prostě chci mit v autě,které jsem chtěl,věci které chci a nejsou tam,jednoduché. Nebudu tam mít něco co nevyužiji jen z nějaké nostalgie nebo čeho
mužeš vyhodit display ze střední kapličky za 10k koupíš činské rádio co umí vše co si přeješ, díru co zbyde mezi kapličkou a radiem vypěnuješ montážní pěnou, natáhneš kabely k předním reprákům, víc stejně nemá smysl a jedeš