Taky bych řekl, protože pokud tam nejde ta synchronizace (která spočívá v návratu na první hodnotu plovoucího kódu nastavenou v továrně, přičemž toto běží, pokud je mi známo, po k-lince, nikoliv po komunikačním kabelu EWS-DME) a jednotka DME jinak na diagnostiku reaguje, tak bude problém na 90% v ní.
Z tychto indicii vsadzam na tu DME aj ja.
Ale preco odisla,mrcha jedna.
No nic,ake su moznosti.
1-vymena za novu DME. Aka je cena?
2-kupit druhe jednotky DME+EWS a chip z kluca
Je este nejaka ina? Dik
Len na doplnenie. DME2 sa po vsetkych strankach okrem synchronizacie sprava OK. Citanie,mazanie,akcne cleny...
Stretli ste sa uz niekto s podobnym pripadom? Ze by DME odisla len po stranke synchronizacie s EWS?
Rad by som este premeral to prepojenie EWS-DME,ale v schemach to nemozem najst. Moze mi niekto napisat piny? Alebo cislo obrazku z WDS? Dik
Záleží, jakým způsobem se to vyndavalo z auta. Pokud vyměníš jednotky a čip, tak by to na 90% mělo jet. Pokud to nepojede, tak opět synchronizace EWS-DME kvůli plovoucímu kódu. Pokud budou jednotky OK, není tam žádný důvod, aby to nejelo. S ohledem na typ jednotky tam nehledám jinou zradu např. v o-kroužku pod snímačem u spínačky, na který byla u aut 1/95-11/95 svolávačka.
Borci,nikde sa mi nedari zohnat jednotky + cip.
Kazdy ma len DME-cka bez EWS a kluca. Je to vobec k necemu ty samostatne DME?
Keby kupim ty druhe DME a k tomu nove EWS,da sa to prisposobit s tymi druhymi DME a povodnym klucom?