Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW vs ŠKODA co vychází lépe:)) trochu se to zvrtlo

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
E65DRIVER

#21 Příspěvek od E65DRIVER »

JaraX píše:ale prd, za 250 ti necha třeba E65driver svou

TO JE ALE CENA BEZ KOL ( NA CIHLÁCH) :lol: :lol: :lol:
E65DRIVER

#22 Příspěvek od E65DRIVER »

Moribundus píše:To je jasný, to má logiku. Proto si chodím pokecat sem. Ve svým okolí nemám nikoho kdo fandí takoým autům. Lidi vezmou 400 tis. a jdou si koupit rok starou oktávku co má vzadu okýnka na kličku. Ale.. seš blbej ne..já mám za ty prachy rok starý auto, a ty osmiletej krám a ještě ti to žere jako kráva..I kdybych měl jenom sto tisíc na auto, to se mi klidně taky může stát, tak budu mít na dvoře radši patnáct let starou sedmu, nebo esko. A i tak bude mít vždycky o padesát procent větší výbavu než zmiňovaný auto. Proto na každýho kašlu, protože jsem aspoň něco zkusil a až dostanu v padesáti infarkt, tak budu mít na co vzpomínat...

Tak nějak....... Ono pro určitý lidi je prostě nejlepší auto Octavie nebo felicie a nikdy jim to nevymluvíš.. To jejich je prostě nejlepší.. :) Nejlepší s těma lidma se vůbec nebavit a neposlouchat je :)
Moribundus

#23 Příspěvek od Moribundus »

E65 Driver: Moje řeč, ať si každej dělá co chce..
E65DRIVER

#24 Příspěvek od E65DRIVER »

No já bych jim zakázal se bavit o autech škodovkářům.. :lol: :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Snejk »

presne tak, parada. konecne nekdo se stoprocentne spravnym nazorem....
jeste dodam navrch... sem rad v sedme protoze kdyz dojde na bouracku tak sem rad ve dvoutunovem tanku a z tech jejich pochcavek si udelam vlastni deformacni zonu...a když to nedobrzdim na svetlech tak me tukanec do auta predemnou nebude stat 50 000 protoze se mi to auto zastavi nekde nad kolem a kapota na harmoniku az k oknu a vsechno v pici ... jako je to docela beznej scenar kdyz potkam nejakou tu superpochcavku ktera lehce tukne na svetlech do nekoho a svetla v pici maska v pici chladice v pici, klima urvana z motoru a kapota nekde na steracich namuchlana... mrdat tyhle papirovy chcanky... jestli se ja budu muset vybourat s nejakym takovym kokotem tak si z nej sedma udela polstarek.
proste sem rad ze mam sedmu, za to bezpeci si priplatim rad, a stejne nez cena mrdky oktavie porizovaci mam ja auto na 5let i s benzinem a servisem :D
a aspon muzu v 50ti rict ze sem jezdil dopici autem... a ne nejakym syflem.
ja dycky jak slysim ty debaty a tak o autech tak uplne vidim rude. ja to proste nepochopim nikdy asi tu mentalitu :lol:
E65DRIVER

#26 Příspěvek od E65DRIVER »

Tohle ale říct někde ve společnosti škoda auto :lol: Tak by ti řekli, že by takový lidi co jezdí v těch velkejch těžkejch autech měli platit nějakou extra daň a navíc cím jseš mladší tím by daň byla větší. :lol: :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Snejk »

jj dan vysokou mesicne jako na skoda leasing na novou fabii s klickama.
fakt nechapu jak se muze nekdo za ty krámy prát že to sou super auta.
ja jim to porad rikam ze tak bohaty nejsem abych mel takove auto. je to tak, nemam na to splacet nejakou mrchu za pul mego a jeste ten servis kazdorocni. rpotoze kdyz vidim jejich faktury z garancek tak je mi na bliti. to auto stoji nesmysl, je v zaruce.. ale aby v ni zustalo musis jezdit do autorizaku. a kazdej rok tam nechat nesmysl navic jeste... to bych se vyblil. a pak mi muzou rikat kecy aspon je to spolehlivy a opraveny. to je k pobliti...
ale to se proste neda nikomu vysvetlit, kdo to proste nezkusi tak to nepochopi. porad jen ,,, to zere... a ta pojistka... a ten servis.. a je to kram a necha te to... a je to velky nebudu to umet parkovat.... to je proste porad dokola.
nejlepsi sou pastiky typu "me to staci"... to je nejvic ubohy co znam :D
me by opravdu za moje tezce vydelany prachy takovejhle omrd rozhodne nestacil. ty lidi se proste uplne odevzdavaj do rukou zmrdu a pak mozna jen v hospode nadavaj jak jiny vydelavaj... kdyby lidi nebyly kreteni tak ty auta nikdo nekupuje a museli by kurva pritlacit... jako v americe... tam by takove auto nikdo nekoupil. tam sou na klimu a okna a vse v el a automatu zvykly uz 50 let. tam by je upalili za tyhle predrazene mrdky s klickama komu to chcou nacpat? ja tecu kdzy vidim ze dnesni automobilky si delaji reklamu na radiu, litych kolech klimatizaci ... a lizejte nam koule a my vam dame dopredu el. okna a mozna i vejskove nastavitelnou sedacku. dopici ja bych to tam vsechno nejradsi vypálil, to co ma e38 za vybavu ma bejt dneska v autech nad 200 000 uplnej zaklad..... jako sme v roce 2010 dopici. vyrobni cena vybavy typu motorek v okne vypinac drat, ta debilni cinska navi ze superbu klimatizadce a vsechno je max 20 000 a to prehanim jak krava... a oni z toho delaji kdovico.... to samy to jejich mrdkovy pdc.. .to by melo byt vsude standartne. automobilku by to stalo 200kc navic /auto ... a aspon by to melo uroven roku 2010 dopici. je mi z toho k zblitííííí
Deathbox

#28 Příspěvek od Deathbox »

Spooner píše:
Deathbox píše:
JaraX píše:mě říkal borec co má sierru 2.0 že mu to žere 11, tak mě musí prej 4.0i žrát 22 ::D

to je jasné, to má přeci logiku :D

Takže moje 750tka žere 29,7? Zajímavé. Aspoň vím, na čem jsem :D :D :D

Nene, ty přeci musíš jezdit za 27.5l, 760 jezdí za rovných 33l :D
Moribundus

#29 Příspěvek od Moribundus »

Jo, to je přesně ono..No jo ty sis koupl bavoráka, seš borec viď, stejně sis to koupil akorát abys machroval..Ale když si někdo koupí novou oktávku pomalu za sedmikilo tak to nikoho nepobuřuje! To je strašně zajímavý! A to za ty prachy má lepší výbavu, takže volant a palubku. A víte co? Je to pravda koupil jsem si to proto abych machroval. Mají pravdu. Měli by sme být patrioti jako němci. Ale nemáme bohužel být na co hrdí. Nejvíc mě dokáže vytočit věta - Ten novej superb je ale hezkej v tom kombíku..Tak vždycky říkám ..no jasně, si ho kup s tou nadupanou čtrnáctkou, když se budeš rozjíždět tak si budeš pomáhat odstrkováním nohy ze dveří, a když pustíš klima tak ti to chcípne.. :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Snejk »

ti rekne ze si kokot ze tomu nerozumis ze to jezdi nahodou dost dobre ze si da na silnici kazdyho a vlastne mu to staci .... nejlip jeste prirovna ze proti tomu co mel doted (favorit, s120, lada) to jede uplne skvele krasne se s tim jezdi a na to aby s tim jezdil po meste 50 a na dalnici 130 (protoze vic se stejne nesmi) tak je to akorat a ty jen zavidis.
veta " ja potrebuju auto aby jezdilo a ne abych se v tom porad hrabal jako ty " to je taky perla... a s tim te uplne utre :lol: a vsichni pak souhlasne (pokud je to skodovacka banda) jo joo joooo kejvou spokojene jak si te dali na smetane :lol:
do toho zazni par hesel jako.... zrat to 12? to bych neuzivil, ja sem rad ze jezdim za 6 (pral by si to) ... :lol:
ale to ze ty prachy co by mohli nekde krasne projezdit se spotrebou klidne 25/100 dalsich 200 000km radsi nasrali do porizovacky.... to se vubec neresi....
a nejlepsi sou ty, co te utrou tim ze "to je novy" :D konec
proste je to novy a si v prdeli.. konec :lol:
Moribundus

#31 Příspěvek od Moribundus »

Konec, je to nový a si v prdeli prostě konec..takhle jsem se dlouho nezasmál Snejku.. :D :D Jsem rád že jsem našel spřízněný duše jako jste vy kluci.. :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

já jsem rád že většina naroda jezdí v těhle chujoautech, svoje lidi si držím v kvalitním bmw a ostatní sou jen deformační zóna, když jim není života líto, tak je to těžky, pochopím vyhaslej život motorkáře kterej padne za ten neskutečnej požitek z jízdy, ale nepochopím vyhaslej život fábiaře za to že podpořil českýho zmrda :D Ja jsem patriot, rád ocením českej výrobek, rád si za něj připlatím, ale jen v připadě že cena odpovídá kvalitě. Moc českých věcí na který mužem byt hrdí nemáme, škodovka dělala super auta do roku 1995, felicia, favorit, apod byli sice "mrdky" ale za tu cenu kolik stály a co poskytly a kolik stál provoz to auto bylo bezkokureční, ale dneska už to stojí zahovno, celej ten jejich vymrdanej koncern.
Otázka č.1 zní proč má TDi motor jako takovej malou spotřebu? dělaji to tím že zvýší pístní vůle, tím se sníží tření, proto jim ty motory tak sníží spotřebu a žerou olej, mě fascinuje když mi borec řekne že jeho superb TDi 2.0 žere jen 6,5 v automatu a litr oleje na 1000km, pokud dobře počítám, při cene 30 nafty to je 200kč na 100km, tzn 2kč-km pluuus 1l oleje za 500kč, tzn 2,5 kč km, pluuuuus rozvody, co 100 000km za 15 000, tzn 2,7kč-km,
730D žere 7,5, tzn 2,25 kč-km. olej nikdy nevzala, tzn o pul tuny těžší luxusnější auto 12let ma menší provoz jak novy, SLABSI, mrdkoauto, ktery ani nema takovou vybavu.

a otázka č.2?
proč žereou tydle auta "málo"
dostal mě protokol z geometrie dvojkové oktávky, to auto má nulovou sbíhavost !!! tzn že kola nemaj žadnej odpor, u TDSa mi to tak jednou omylem nastavili, spotřeba šla o litr dolu ale nedala se s tím projet
zatáčka.

Jinak nevím co máme kvalitního, možná chlast a něco málo z jídla, ale maso už u nás začíná stát zahovno, elektroniku žádnou neprodukujem a když tak v mezinarodni zahraniční firmě. Dřiv jsme měli super sporáky Mora, ale ted za stejny prachy koupí člověk lepší Electrolux apod.
Takže opravdu nevím na co jako čech být hrdej, akorát na ten chlast, když je někde v americkym serialu ČR tak akorat řeknou že sme zloději apod, naše pověst je v prdeli, když jsem se minulej tyden ubytoval v řecku, tak nevěděli kde to je v hotelu, jaky češi apod.
a opravdu jsem nazoru že chytrej člověk, takovej ten co nekupuje to co se mu nabídne, ale co si zjistí co jak vychází, kolik to vydrží apod si oktávku nebo tak nekoupí, dyt za cenu oktávky nové má člověk SX4, apod, ale lidí řeší jen prostor a spotřebu, když mi 25letej kluk co je sám, nemá ani babu řekne že oktávka je pro něj lepší jak sedma protože má o 15 litru větší kufr.
Tidle lidi sou prostě dementi, kterým jde jen o spotřebu, kdyby to auto žralo litr, ale každým 1000km se tam musela vhodit 2000ka, tak si to koupí jak je to super.
a je vidět kam škodovka spěje, když automobilka prohlási že češi by radši oktávku z měnším komfortem za nižší cenu, proto je tu projekt Felicia, tzn auto velikosti oktávky s nižší kvalitou než je fabie, hlavně at je tam místo, chcou zjednodušit nápravu oktávky, kurva tam už to horší snad byt nemuže, to samy elektronika, v tom není žadna logika, furt se serou jednotky a všecko. A divim se že lidi za to daj ty prachy, vždyt většina penez co dá člověk do škodovky, to jde do zisku, maj zisky jako prase a stejně to jde do výplat, BMW má mnohem menší zisky, protože tam to jde do vývoje, do materiálů apod, žádný činský navigace, vše dotaženy do detailů.
gas

#33 Příspěvek od gas »

Tak ono to s tou spotřebou u oktávek neni nijak horký ani u benzínu.Já osobně vlastní oktávku 1,8 turbo jezdím s ním pouze do práce 10 km a spotřebu mam 9,2 litrů je to nějaký rok 99,ale když jedu s rodinou kamkoli vždy sednu do své 523 /do práce mi je líto ji tahat/a jedu s ní a to je rok 97 a podvozkově se to nedá srovnat a o motoru už ani nemluvím.Prostě znám snad jen jeden pravdivý reklamní slogan a to je BMW RADOST Z JÍZDY. :)
Raisidlo77

#34 Příspěvek od Raisidlo77 »

Tak jsem se tím vším tady prokousal a ... POD TOTO se Vám kluci PODEPÍŠU ! :wink: :)
Moribundus

#35 Příspěvek od Moribundus »

Moment..teď mi to došlo, jaká čínská navigace?? To si děláte prdel ne?? :D :D
Thang

#36 Příspěvek od Thang »

Uz by se mohl zmenit topic na Demence ceskych kupcu aut :)

Mozna by chtelo sehnat prachy z EU na financovani skoliciho programu pro ceske ridice a majitele aut. Zebricek hodnot by se mel kompletne prohodit a to asi tak, ze by na

1. Bezpecnost
2. Komfort, jizdni vlastnosti
3. Servis, spolehlivost auta
4. Vzhled? Spotreba...

Urcite budete mit spoustu pozmenujicich navrhu a dodatku ale na bezpecnosti bychom se asi shodli ze?:)

Jinak vysvetlovat majitelmum fobii cokoli nema zadny smysl.. To asi tak kdyz vystvetlujete ridicovi tramvaje, ktery smrdi korunou, ze volit pravici mu stejne nepomuze... Nebo ostatni pravicove orientovane mestske chudine :)
Deathbox

#37 Příspěvek od Deathbox »

A proto máš na obrázku peugeota :fuck:
gas

#38 Příspěvek od gas »

Tak já ho teda přejmenuji BMW vs ŠKODA co vychází lépe :D :D
Thang

#39 Příspěvek od Thang »

bud vklidu :) Tu francouzkou kurvu co nejdrive prodam a pak se na obrazku pravdepodobne objevi e38 :) Tak to dopadne, kdyz potkas nekoho, kdo ti tvrdi ze to je nejlepsi znacka... A ty, jakozto blby clovek, ktery se v te dobe o auta nezajimal, koupis.... Ovsem oproti pochcavce je to lepsi.. Aspon co se tyce podvozku :) Jak obcas jezdim passatem ci superbem tak to je hotova houpava tragedie....
mfh

#40 Příspěvek od mfh »

....
Odpovědět