já jsem rád že většina naroda jezdí v těhle chujoautech, svoje lidi si držím v kvalitním bmw a ostatní sou jen deformační zóna, když jim není života líto, tak je to těžky, pochopím vyhaslej život motorkáře kterej padne za ten neskutečnej požitek z jízdy, ale nepochopím vyhaslej život fábiaře za to že podpořil českýho zmrda

Ja jsem patriot, rád ocením českej výrobek, rád si za něj připlatím, ale jen v připadě že cena odpovídá kvalitě. Moc českých věcí na který mužem byt hrdí nemáme, škodovka dělala super auta do roku 1995, felicia, favorit, apod byli sice "mrdky" ale za tu cenu kolik stály a co poskytly a kolik stál provoz to auto bylo bezkokureční, ale dneska už to stojí zahovno, celej ten jejich vymrdanej koncern.
Otázka č.1 zní proč má TDi motor jako takovej malou spotřebu? dělaji to tím že zvýší pístní vůle, tím se sníží tření, proto jim ty motory tak sníží spotřebu a žerou olej, mě fascinuje když mi borec řekne že jeho superb TDi 2.0 žere jen 6,5 v automatu a litr oleje na 1000km, pokud dobře počítám, při cene 30 nafty to je 200kč na 100km, tzn 2kč-km pluuus 1l oleje za 500kč, tzn 2,5 kč km, pluuuuus rozvody, co 100 000km za 15 000, tzn 2,7kč-km,
730D žere 7,5, tzn 2,25 kč-km. olej nikdy nevzala, tzn o pul tuny těžší luxusnější auto 12let ma menší provoz jak novy, SLABSI, mrdkoauto, ktery ani nema takovou vybavu.
a otázka č.2?
proč žereou tydle auta "málo"
dostal mě protokol z geometrie dvojkové oktávky, to auto má nulovou sbíhavost !!! tzn že kola nemaj žadnej odpor, u TDSa mi to tak jednou omylem nastavili, spotřeba šla o litr dolu ale nedala se s tím projet
zatáčka.
Jinak nevím co máme kvalitního, možná chlast a něco málo z jídla, ale maso už u nás začíná stát zahovno, elektroniku žádnou neprodukujem a když tak v mezinarodni zahraniční firmě. Dřiv jsme měli super sporáky Mora, ale ted za stejny prachy koupí člověk lepší Electrolux apod.
Takže opravdu nevím na co jako čech být hrdej, akorát na ten chlast, když je někde v americkym serialu ČR tak akorat řeknou že sme zloději apod, naše pověst je v prdeli, když jsem se minulej tyden ubytoval v řecku, tak nevěděli kde to je v hotelu, jaky češi apod.
a opravdu jsem nazoru že chytrej člověk, takovej ten co nekupuje to co se mu nabídne, ale co si zjistí co jak vychází, kolik to vydrží apod si oktávku nebo tak nekoupí, dyt za cenu oktávky nové má člověk SX4, apod, ale lidí řeší jen prostor a spotřebu, když mi 25letej kluk co je sám, nemá ani babu řekne že oktávka je pro něj lepší jak sedma protože má o 15 litru větší kufr.
Tidle lidi sou prostě dementi, kterým jde jen o spotřebu, kdyby to auto žralo litr, ale každým 1000km se tam musela vhodit 2000ka, tak si to koupí jak je to super.
a je vidět kam škodovka spěje, když automobilka prohlási že češi by radši oktávku z měnším komfortem za nižší cenu, proto je tu projekt Felicia, tzn auto velikosti oktávky s nižší kvalitou než je fabie, hlavně at je tam místo, chcou zjednodušit nápravu oktávky, kurva tam už to horší snad byt nemuže, to samy elektronika, v tom není žadna logika, furt se serou jednotky a všecko. A divim se že lidi za to daj ty prachy, vždyt většina penez co dá člověk do škodovky, to jde do zisku, maj zisky jako prase a stejně to jde do výplat, BMW má mnohem menší zisky, protože tam to jde do vývoje, do materiálů apod, žádný činský navigace, vše dotaženy do detailů.