Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaxe dostat do zamčený E38 s klíčemi v zapalování?
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
no ale že to byla docela povedená akce
. ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle
takže bych šel taky do toho trojuhelniku
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma
bylo to povedený 
JaraX tam diagnostikoval 7my jak na bezicim pasu, radil, pomahal, otviral auta a pak ho za to stihnul takovej trest... nechapu...kazdopadne to otevreni byl luxus a cista prace, za kterou by se jinak slusne platilo (kamos z prace mi zrovna dneska rikal ze mu zamecnik o vikendu otviral E36 za 1500,-)
a nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38
ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...
tesim se na dalsi BiG BMW, v lepsim pocasku...
JaraX tam diagnostikoval 7my jak na bezicim pasu, radil, pomahal, otviral auta a pak ho za to stihnul takovej trest... nechapu...kazdopadne to otevreni byl luxus a cista prace, za kterou by se jinak slusne platilo (kamos z prace mi zrovna dneska rikal ze mu zamecnik o vikendu otviral E36 za 1500,-)
a nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38
tesim se na dalsi BiG BMW, v lepsim pocasku...
-
T613
- Kontaktovat uživatele:
no na bigu jsem nebyl a oto vic si pustis hubu na spacir, jeste ze mam informatorySnejk píše:no ale že to byla docela povedená akce. ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle
takže bych šel taky do toho trojuhelniku
![]()
Tady pan kolega přesně vystihl mojí myšlenku, když jsem začal psát toto téma.roenick píše: nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...