Jaxe dostat do zamčený E38 s klíčemi v zapalování?
-
T613
-
normann
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
no ale že to byla docela povedená akce
. ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle
takže bych šel taky do toho trojuhelniku
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma
ale i tak to t613kovi moc kecá, kdyby radši misto keců přijel... ale to už je ohraný téma
-
roenick
bylo to povedený 
JaraX tam diagnostikoval 7my jak na bezicim pasu, radil, pomahal, otviral auta a pak ho za to stihnul takovej trest... nechapu...kazdopadne to otevreni byl luxus a cista prace, za kterou by se jinak slusne platilo (kamos z prace mi zrovna dneska rikal ze mu zamecnik o vikendu otviral E36 za 1500,-)
a nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38
ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...
tesim se na dalsi BiG BMW, v lepsim pocasku...
JaraX tam diagnostikoval 7my jak na bezicim pasu, radil, pomahal, otviral auta a pak ho za to stihnul takovej trest... nechapu...kazdopadne to otevreni byl luxus a cista prace, za kterou by se jinak slusne platilo (kamos z prace mi zrovna dneska rikal ze mu zamecnik o vikendu otviral E36 za 1500,-)
a nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38
tesim se na dalsi BiG BMW, v lepsim pocasku...
-
T613
no na bigu jsem nebyl a oto vic si pustis hubu na spacir, jeste ze mam informatorySnejk píše:no ale že to byla docela povedená akce. ale pokud se to někomu stane u hypermárketu tak asi sotva bude mit na zadech batoh s diagnostikou nebo Jaraxe parkujícího hned vedle
takže bych šel taky do toho trojuhelniku
![]()
-
normann
Tady pan kolega přesně vystihl mojí myšlenku, když jsem začal psát toto téma.roenick píše: nemyslim si, ze by tam kdokoli kdo na to koukal pak kradl E38ani skutecni zlodeji tohle nedelaji, pac jim nejde o to aby se autu nic nestalo ze...nebo pokud berou jen neco vevnitr. Navic to neni moc rychly...