Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e30 325 2A48649 - NALEZENO
-
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:Tak sem tedka objel všemožný vrakárny v okolí, pak sem byl i v Kladně v tom velkym BMW vrakáči a nicEště se v noci pudu projet po Praze a po okolí a budu doufat...
A byl si i u Zikyho, vedle OMV ?? Má dvoře mojí býv. e30 325i a venku e46 323Ci ??? A kousek od něj (100m) pod Solventem je žlutý vrakáč taky na BMW ... Jiný na Kladně není. Pak je hned mezi Hrdlívem a Slanym, 50 m od silnice 1/7 Praha-Chomutov (je přímo pod mostem, tam se taky koukni, určo to najdeš.... )
Já po e30 na Kladně čumím, tu tvojí bych určo poznal, pořád ale nic ...

patriot1 píše:Trhyy píše:Tak sem tedka objel všemožný vrakárny v okolí, pak sem byl i v Kladně v tom velkym BMW vrakáči a nicEště se v noci pudu projet po Praze a po okolí a budu doufat...
A byl si i u Zikyho, vedle OMV ?? Má dvoře mojí býv. e30 325i a venku e46 323Ci ??? A kousek od něj (100m) pod Solventem je žlutý vrakáč taky na BMW ... Jiný na Kladně není. Pak je hned mezi Hrdlívem a Slanym, 50 m od silnice 1/7 Praha-Chomutov (je přímo pod mostem, tam se taky koukni, určo to najdeš.... )
jj hnedka vedle OMV na nějakym vrakáči a nic a pak naproti OMV a taky nic

-
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:patriot1 píše:Trhyy píše:Tak sem tedka objel všemožný vrakárny v okolí, pak sem byl i v Kladně v tom velkym BMW vrakáči a nicEště se v noci pudu projet po Praze a po okolí a budu doufat...
jj hnedka vedle OMV na nějakym vrakáči a nic a pak naproti OMV a taky nic
.. tak to so oni, ty vrakoviště ....

Jinak už jsem to tady psal, před 2 týdny jsem dostal na stůl odcizené BMW 645Ci kabrio, rok staré, P.C. 2,5 mil. kč a za 3 dny se našlo odstavené v Mladé Boleslavi, což od tebe zas tak daleko není, jestli ti to pomůže ...

Tak auto už mam konečně "doma":D v noci se našlo někde u Slanýho, tedka je na záchytnym parkovišti tak se tam jedu podívat jak je na tom, ale podle tý pani co sedí na pčr zmizelo jenom rádio a vytrhaný kabely, tak snad to nebude nic dalšího
Chtěl bych poděkovat všem co koukali a pomáhali, specielně Patriotovi1 za důležitý info a Termikovi za vylepení plakátů v okolí kde se to auto našlo 

-
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:Tak auto už mam konečně "doma":D v noci se našlo někde u Slanýho, tedka je na záchytnym parkovišti tak se tam jedu podívat jak je na tom, ale podle tý pani co sedí na pčr zmizelo jenom rádio a vytrhaný kabely, tak snad to nebude nic dalšíhoChtěl bych poděkovat všem co koukali a pomáhali, specielně Patriotovi1 za důležitý info a Termikovi za vylepení plakátů v okolí kde se to auto našlo
Tak zaplať pánbůh, že se našlo v takovém stavu ... Více takových štastných případů

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi měl štěstí! Gratuluju!
S mojím autem to bohužel asi nedopadne tak dobře. Už je ukradený asi 3 tejdny a pořád nic. Nejhorší je to, že je jen zapsaný v evidenci odcizených vozidel, ale aktivně to nikdo z PČR nehledá. Místní uniformovaní řekli, že to předali na kriminálku a pak jsem se dozvěděl, že když je hodnota do 500 tis. tak to mají řešit právě ti uniformovaní v místě. Ptal jsem se sousedů v ulici, kde bylo auto ukradený a nikdo od PČR s nimi nemluvil a to ani tejden po krádeži
Asi mají důležitější starosti než hledat nějakej starej křáp.
S mojím autem to bohužel asi nedopadne tak dobře. Už je ukradený asi 3 tejdny a pořád nic. Nejhorší je to, že je jen zapsaný v evidenci odcizených vozidel, ale aktivně to nikdo z PČR nehledá. Místní uniformovaní řekli, že to předali na kriminálku a pak jsem se dozvěděl, že když je hodnota do 500 tis. tak to mají řešit právě ti uniformovaní v místě. Ptal jsem se sousedů v ulici, kde bylo auto ukradený a nikdo od PČR s nimi nemluvil a to ani tejden po krádeži