Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neukazují se mi nové příspěvky na foru!
-
Tomas8409
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to taky zažil,dělá to jak kdy... používám IEROBi píše:zapnu bmwklub.cz, dám forum a oranžovou barvou se mi ukáže, v které sekci jsou nové příspěvky. Jak ale otevřu kteroukoliv sekci, žádné oranžové značky, abych poznal, kde je něco nového, nejsou vidět. Kde je chyba? Popř. co dělám špatně? Na všech počítačích mi to jde normálně, jen na novém notebooku mi to nejde a přitom nevidím žádný rozdíl v nastavení. Používám poslední firefox.
- Killca
- Klubové ID: 1648
joooo, hej, me to taky zere vykon, s kazdou zalozkou v mozzile ma vetrak na CPU o 1000otacek vic=zvyseni teploty=vic vykonu, takze nemuzu probirat moc temat na klubu najednou, a to dela jen na klubuHolly píše:To jsou věci mezi nebem a zemí který nepochopíme. Jarda zase řeší problém ohledně toho žemu každá záložka bmwklubu sežere 10% výkonu CPU. Já mám v podstatě stejnou konfiguraci jako ROBi a jarda, a všechno mi valí... Je to takový začarovaný totok
intel pentium D925 2x3,0GHz
GeForce 7600GS 256MB ddr2
2x512mb ddr2 667MHz
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Tak uz to mam odskusane na vsetkom: Win XP, Win2000 Server, 2003 Server, Win Vista, Win 7, Solaris 10, Mandriva ...
a vsade mi to funguje uplne normalne. Okrem prace, kde provoz riadi proxy a tam to robi trosku problemy a maze cookies jak sa jej chce, pretoze udrzanie jednej relacie je nastavene na 10 minut a potom sa relacia prerusi a tym padom sa vas pobyt na stranke chova ako keby ste sa prihlasili na klub znovu. To je moznost, preco vam miznu nove prispevky.
a vsade mi to funguje uplne normalne. Okrem prace, kde provoz riadi proxy a tam to robi trosku problemy a maze cookies jak sa jej chce, pretoze udrzanie jednej relacie je nastavene na 10 minut a potom sa relacia prerusi a tym padom sa vas pobyt na stranke chova ako keby ste sa prihlasili na klub znovu. To je moznost, preco vam miznu nove prispevky.
7er. True definition of luxury. Yours.