No musíš, protože já to nechápu Když instaluju Flash, tak stáhnu instalačku, dvakrát na ni poklepu, dám instal a je to... Tudíž nechápu kde se v tomto postupu vyskytuje chyba, kde to vyhazuje ten error
Error to hodí přímo na stránkách adobe.com, nebo odkud se to stahuje. Musím to stáhnout na jiným PC, přes např. flashku dát do svýho a pak dát nainstalovat, ale s tímhle jsem teda problém zas tak neměl, to se vyřešilo. Spíš mi jde o ty příspěvky no...
ROBi píše:zapnu bmwklub.cz, dám forum a oranžovou barvou se mi ukáže, v které sekci jsou nové příspěvky. Jak ale otevřu kteroukoliv sekci, žádné oranžové značky, abych poznal, kde je něco nového, nejsou vidět. Kde je chyba? Popř. co dělám špatně? Na všech počítačích mi to jde normálně, jen na novém notebooku mi to nejde a přitom nevidím žádný rozdíl v nastavení. Používám poslední firefox.
už jsem to taky zažil,dělá to jak kdy... používám IE
To jsou věci mezi nebem a zemí který nepochopíme. Jarda zase řeší problém ohledně toho žemu každá záložka bmwklubu sežere 10% výkonu CPU. Já mám v podstatě stejnou konfiguraci jako ROBi a jarda, a všechno mi valí... Je to takový začarovaný totok
Holly píše:To jsou věci mezi nebem a zemí který nepochopíme. Jarda zase řeší problém ohledně toho žemu každá záložka bmwklubu sežere 10% výkonu CPU. Já mám v podstatě stejnou konfiguraci jako ROBi a jarda, a všechno mi valí... Je to takový začarovaný totok
joooo, hej, me to taky zere vykon, s kazdou zalozkou v mozzile ma vetrak na CPU o 1000otacek vic=zvyseni teploty=vic vykonu, takze nemuzu probirat moc temat na klubu najednou, a to dela jen na klubu
Tak uz to mam odskusane na vsetkom: Win XP, Win2000 Server, 2003 Server, Win Vista, Win 7, Solaris 10, Mandriva ...
a vsade mi to funguje uplne normalne. Okrem prace, kde provoz riadi proxy a tam to robi trosku problemy a maze cookies jak sa jej chce, pretoze udrzanie jednej relacie je nastavene na 10 minut a potom sa relacia prerusi a tym padom sa vas pobyt na stranke chova ako keby ste sa prihlasili na klub znovu. To je moznost, preco vam miznu nove prispevky.