jinak na kontrolu převodového oleje je třeba koupit měrka, jaký je postup?
 jinak na kontrolu převodového oleje je třeba koupit měrka, jaký je postup?Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Přesně tak, nikdo nejezdete do bazaru Auto Licar na Hlucinske v Ostravě, lhal mi do očí..... výbavu sem dam až se dostanu v VINU  jinak na kontrolu převodového oleje je třeba koupit měrka, jaký je postup?

jinak na kontrolu převodového oleje je třeba koupit měrka, jaký je postup?Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Z boku převodovky na straně spolujezdce je šroub, který slouží k nalévání a hladině oleje v převodovce.
https://www.youtube.com/watch?v=VUgTKWRffKM

https://www.youtube.com/watch?v=VUgTKWRffKM
Super díky mrknu.

- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Tohle smrdi tim, ze nemas moc tuseni, co se chystas delat. Zavez to k nekomu, kdo se vyzna a treba zjistis, ze to ani nema smysl resit a auto pujde hned z domu.kelnsi píše:Přesně tak, nikdo nejezdete do bazaru Auto Licar na Hlucinske v Ostravě, lhal mi do očí..... výbavu sem dam až se dostanu v VINUjinak na kontrolu převodového oleje je třeba koupit měrka, jaký je postup?
Jen pro zajimavost, jak ti ten autobazar lhal? Protoze jsem jeste nebyl v autobazaru, kde by si nejak nevymysleli

Turbo ječelo jak slepice tak jsem se zeptal jestli je OK a on naprosto v pořádku

Vinko: B643748

ono je to hnusný to takhle říct, ale strašlivě sis naběhl. Když piští turbo a ty se !zeptáš! jestli je to v pohodě, tak bazarník už ví, že tě může omrdat jak čubku z nádraží, protože nevíš která bije. A taky se tak stalo. Bohužel
Na druhou stanu, máš třílitr v automatu, výbavu to bude mít na běžné poměry (ne 7er fanatici z bmwklubu) asi slušnou a stálo tě to kilo. Přinejhorším to auto spotřebuješ do hoven a prodáš na díly. Díky nákupce hluboko pod průměrem seš v tom relativně za málo a celkový TCO ti po prodeji nevyjdou nijak strašlivý. Není potřeba mít těžkou hlavu 

VINko bys měl mít ve velkým techničáku. Pokud ho u sebe teda nemá leasingovka 

Filozof: Kolik si viděl E60 s 200-250 najeto?

Na druhou stanu, máš třílitr v automatu, výbavu to bude mít na běžné poměry (ne 7er fanatici z bmwklubu) asi slušnou a stálo tě to kilo. Přinejhorším to auto spotřebuješ do hoven a prodáš na díly. Díky nákupce hluboko pod průměrem seš v tom relativně za málo a celkový TCO ti po prodeji nevyjdou nijak strašlivý. Není potřeba mít těžkou hlavu

VINko bys měl mít ve velkým techničáku. Pokud ho u sebe teda nemá leasingovka

Filozof: Kolik si viděl E60 s 200-250 najeto?
A váš odhad za kolik nejmíň je E60 bez investic ve slušným stavu? Muj laický tip třeba okolo 150 000?

Dneska jsem se jen tak z vrchu díval na olej v automatu a nejspíš je měněný, byl červený a jeho zápach byl stejný jako toho oleje, co jsem koupil.

Jak z vrchu ?  

Myslím, že u motoru. Tam je přece nádobka a je na ní napsáno ATF.  

Co jiného by to bylo? samozřejmě si už dělam prdel, protože tohle jinak nejde.
 samozřejmě si už dělam prdel, protože tohle jinak nejde.

Co jiného by to bylo?
 samozřejmě si už dělam prdel, protože tohle jinak nejde.
 samozřejmě si už dělam prdel, protože tohle jinak nejde.Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??

to by mě teda zajímalo na co se dotyčný díval...
  to by mě teda zajímalo na co se dotyčný díval...Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
vsak jasne, no ale konečná kontrola proběhne až příští týden, pojedu ke kámošovi co má zvedák

Jestli jso koukal tam, tak to je ale olej do posilovače  

To je servo olej   

Olej v převodvce se nedá zkontrolovat jinak že přes plnící šroub, lít dokud neteče... pak zašroubovat

Olej v převodvce se nedá zkontrolovat jinak že přes plnící šroub, lít dokud neteče... pak zašroubovat

Tak už se kluci přiznejte, kdo si založil další nick a dělá si tady prdel. Tohle nikdo nemůže myslet vážně.  

Muj tip je filozof. Chtel ukazat, ze on je vlastne jeste v pohode a muze bejt daleko hur 

Tohle je nějaká recese?   Tohle musel být fakt super kup a přitom stačilo přijít na forum před koupí a dotyčný mohl ušetřit.
 Tohle musel být fakt super kup a přitom stačilo přijít na forum před koupí a dotyčný mohl ušetřit.  

Tohle musel být fakt super kup a přitom stačilo přijít na forum před koupí a dotyčný mohl ušetřit.