Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	bmw e36 koupě
no šak já tedkom jezdím astra 1.6 a jako mě se ten odpich když to vytočím tak na ty 3500 ot. tak to má celkem slušnej odpich tak sem zvědavej jestli vyjde ta 323 tak jaký to bude rozdílBrody píše:Já měl dva typy motorů- A to slabou 1,6 v sedanu= průse- pružnost, spotřeba.. a nyní 2,8= spokojenost. Spotřeba stejná nebo někdy i nižší než u 1,6, pružnost nesrovnatelná![]()
Hodina velkého třesku se blížíc4mel píše:no šak já tedkom jezdím astra 1.6 a jako mě se ten odpich když to vytočím tak na ty 3500 ot. tak to má celkem slušnej odpich tak sem zvědavej jestli vyjde ta 323 tak jaký to bude rozdílBrody píše:Já měl dva typy motorů- A to slabou 1,6 v sedanu= průse- pružnost, spotřeba.. a nyní 2,8= spokojenost. Spotřeba stejná nebo někdy i nižší než u 1,6, pružnost nesrovnatelná![]()
ale bojím se jestli stačím našetřit ty prachy do zimy páč v zimě si to kupovat nechci páč bych to asi hned rozmlátil
a do jara už nevydržím
čau čau koupě se pomaličku blíži... sice to bude eště nějakej měsíc ale už se tak pomalu poohlížím... chci se zeptat ASC je na všech modelech E36? jedná se o 323i pokoušel sem se hledat ale když dám hledat a dám ASC tak se mi objeví eror 
 a jak poznám že ho to bávo má? podle tlačítka před řadičkou?? jak sem tak čet tak mám strach koupít bávo bez ASC a hlavně v zimě... už jen jak se tedkom tomu klubákovi s e46 stalo jak mu to podjelo a přetočil to přez střechu a to fakt zažít nechci...

- icecold
 - Klubové ID: 3777
 - Kontaktovat uživatele:

no když umíš jezdit tak si poradíš i bez ASC, já ve svých e36 ASC nikdy neměl a zimy jsem odjezdil pěkně v pohodě  
 chce to mit rozum, když není rozum tak elektronika ti stejně nic nepomůže.... 
Jinak e36 měli ještě ASC+T ale to byly myslím úplně ty poslední ročniky...

Jinak e36 měli ještě ASC+T ale to byly myslím úplně ty poslední ročniky...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844

e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
ASC ti "omezuje" motor aby ti nehrabaly zadní kola, takže je to protiprokluz kol (u předokolek je to ASR). 
ASC+T je vylepšeno tím, že se k omezení motoru ještě přidávají brzdy.
DSC (nebo tzv ESP) ti při zjištění smyku začne přibrzďovat jednotlivé kola aby ten smyk nenastal, ale tohle e36tka nikdy neměla

DSC (nebo tzv ESP) ti při zjištění smyku začne přibrzďovat jednotlivé kola aby ten smyk nenastal, ale tohle e36tka nikdy neměla
jj to já věděl že DSC je jen v e46paca píše:ASC ti "omezuje" motor aby ti nehrabaly zadní kola, takže je to protiprokluz kol (u předokolek je to ASR).
- 
				Kalasnikov
 - Klubové ID: 2343

čau tak už sem zase tady 
 neznáte někdo náhodou toto bmw? http://auto.bazos.cz/inzerat/12596161/BMW-e36-323i.php sice za ty prachy asi nebude nic moc ale tak na ten začátek 

bud se mi to zdá, nebo je pošramocenej kloubouk,takže by to mohla bejt bořenina, ta foto není zrovna detailní, pokud se nepletu tak 323 mají dvojitou koncovku výfuku takže je tam asi něco jinýho, ale víc ti těžko povím 
  Nechat si poslat vin, zkontrolovat dle něj výbavu, rv. a pak se na to jet mrknout, cena je zajímavá zaleží co to bude